Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Jaunumi par Studentu čempionātu frisbijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Hey hey, studējošie frisbijisti un citi interesenti! Sagatavota jauna informācija attiecībā uz Studentu čempionātu.

Publicēts galīgais komandu SASTĀVS. Kā redzams, sieviešu komandas šoreiz ir bijušas krietni aktīvākas par vīriešu - meitenes pārstāv septiņas(!) dažādas augstskolas, kamēr puišiem izdevies iekustināt vien četru dažādu augstskolu komandas.

Mazā komandu skaita dēļ turnīra norises laiks ir saīsināts uz vienu dienu - sestdienu, 13.martu. Sāksim laicīgi - 9:00, lai vakarā vēl var paspēt nosvinēt uzvaras un atgriezties mājās.
Sagatavots un publicēts spēļu GRAFIKS.

Komandu pārstāvjiem izsūtīts arī ĪSS SVARĪGĀKO NOTEIKUMU IZKLĀSTS. Ja Jūsu pārstāvis tomēr nav Jūs ar to iepazīstinājis, tad to, tāpat kā citus svarīgus dokumentus, ar kuriem būtu jāiepazīstas, var atrast sadaļā PIEVIENOTIE DOKUMENTI.

Pievienotajos dokumentos iespējams atrast arī ČEMPIONĀTA PLAKĀTU, ko varat elektroniski izplatīt savās augstskolās, lai sapulcinātu atbalstītāju pulku, kas kaut uz mirkli liktu paklusēt skaļajiem RTU.

Par ūdens iegādi varat neuztraukties - to nodrošinās mūsu atbalstītājs Vichy.

Pagaidām tas arī viss. Tiekamies jau mazāk kā pēc nedēļas Olimpiskajā centrā Rīgā, Grostonas ielā 6b! Lai uzvar labākie!

Izmantotie resursi:
frisbee.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-03-08 23:02, pirms 14 gadiem
Nākam un atbalstam RTU

     [+] [-]

, 2010-04-14 00:12, pirms 14 gadiem
RTU 2 sudrabi!