Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases turpina cīņas Eiropas frisbija čempionātā

Latvijas vīriešu un sieviešu izlases turpina cīņas Eiropas frisbija čempionātā, kas no 30.jūlija līdz 6.augustam notiek Slovēnijas pilsētā Mariborā. Abas izlases ir aizvadījušas pirmos divus grupu turnīrus. Vīriešu izlase astoņās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras un saglabā cerības cīnīties par 9. vietu 17 komandu konkurencē. Sieviešu izlase tikpat spēlēs ir pratusi izcīnīt četras uzvaras, pretendējot uz 5.vietu 15 komandu konkurencē.

Vīriešu izlase otrajā grupu kārtā sacentās ar Austriju (izsēta ar 14.numuru) , Beļģiju (13.) un Izraēlu (17.). Ranga numuri īsti neatbilda spēku samēram, jo Latvija svinēja uzvaru pret Beļģiju (17:11), taču piekāpās Austrijai (15:17) un Izraēlai (7:17). Līdzi ņemtā uzvara pret Spāniju ļāva vīriešu izlasei ieņemt 3.vietu grupā. Nākamā cīņā vīriešu izlasei ir pret Īriju (izsēta ar 7.numuru). Uzvara šajā spēlē ļaus vēl cīnīties par 9.vietu, taču zaudējuma gadījumā nāksies spēlēt par 15.-17.vietu.

Sieviešu izlase otrajā grupu kārtā sacentās ar Austriju (izsēta ar 11.numuru), Īriju (7.), Nīderlandi (9.), Franciju (10.) un Čehiju (4.). Šajā kārtā izlasei veicās krietni labāk, un tika izcīnītas 4 uzvaras – revanšs pret Īriju (16:13), uzvaras pār Nīderlandi (17:9), Franciju (18:17), Austriju (16:14) un piedzīvots zaudējums pret Čehiju (12:17). Nākamajā kārtā sieviešu izlasei jāmērojas ar spēkiem ar Dānijas (8. rangā) izlasi. Uzvaras gadījumā sieviešu izlase turpinās cīņu par 5.vietu, bet zaudējuma gadījumā spēlēs par 7. vietu.

Sekot līdzi spēļu rezultātiem un iepazīties ar spēļu statisiku var mājaslapā www.scores.euc2011.com un Latvijas Frisbija federācijas twitter kontā @frisbee_LV. Reportāžas par čempionāta norisi var lasīt mājaslapā www.frisbee.lv.

Ar iegūto labvēļu atbalstu Latvijas izlases startē labākajā iespējamajā sastāvā. Tāpēc Latvijas Frisbija federācija izsaka pateicību Izglītības un Zinātnes ministrijai, apdrošināšanas sabiedrībai BTA, projektam "Labiedarbi.lv", Rīgas Tehniskajai universitātei, kā arī Rīgas, Ogres, Salaspils, Ikšķiles un Līvānu pašvaldībām.

     [+] [-]

, 2011-08-05 00:43, pirms 13 gadiem
Girta izklupiens vnk prīmā!