Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvijas Frisbija kauss šajā nedēļas nogalē Ogrē

Andrejs Siliņš

Latvijas Frisbija kauss šajā nedēļas nogalē Ogrē
Foto: Latvijas Frisbija federācija

Šajā nedēļas nogalē, 6. un 7.aprīlī, Ogres stadiona sporta hallē norisināsies Latvijas frisbija telpu sezonas nozīmīgākais notikums – Latvijas Frisbija Kauss. Par čempionu titulu sacentīsies 8 vīriešu un 6 sieviešu komandas. Sieviešu fināls svētdien 15:20, bet vīriešu fināls – 16:20.

Spēles sieviešu grupā sāksies sestdien, kad 1/4 fināla spēlē tiksies komandas, kas izcīnījušas 3.-6.vietu regulārās sezonas ietvaros. Plkst. 12:20 iepriekšējā gada čempiones „Moments” (Ogre) tiksies ar sacensību jaunpienācējām „Mind PV” (Rīga), bet 13:00 sīva spēle var izvērsties starp „Valmiera” un „Ultimate Decision” (Rīga) komandām. Šo spēļu uzvarētājām pusfinālā svētdienas rīta spēlēs tikšanās ar regulārās sezonas uzvarētājām „Salaspils FK” (plkst. 10:00) un otrās vietas ieguvējām „KCN Rīga” (10:40).

Vīriešiem sestdien 1/8 finālā cīņas uzsāks „SoulFly UD” (Rīga) un „Mind PV” (Rīga) – plkst. 11:00, kā arī „Daugavpils Universitāte” un „Salaspils Jr” – plkst. 11:40. Uzvarētājus uz tikšanos 1/4 finālā sagaidīs „Flying Worms” (Ventspils) – plkst. 13:40 – un „Ultimate Decision” (Rīga) – plkst. 14:20. Vīriešu pusfināli, tāpat kā sieviešu, notiks svētdien. Pirmajā no tiem plkst. 11:20 savus pretiniekus gaida regulārās sezonas uzvarētāji „Salaspils WT”, bet otrajā, kas notiks 12:00, sezonas otrās vietas ieguvēji „Hardcore Ultimate” (Rīga).

Nedēļu vēlāk – 13.aprīlī – notiks svinīgā apbalvošana, kurā ar „Fazer” un citu partneru atbalstu tiks sveikti gan sacensību dalībnieki, gan Latvijas frisbija gada balvu ieguvēji.

Latvijas Frisbija Kausa spēļu grafiks: Spēļu grafiks | Latvijas frisbija federācija