Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Sākušās Latvijas Frisbija čempionāta izšķirošās spēles, notiek tiešraide

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šajā nedēļas nogalē notiek Latvijas frisbija telpu sezonas "saldais ēdiens" – Latvijas Frisbija čempionāts telpās. Čempionāts sākās šorīt Ogres 1.vidusskolā, bet svētdien Rīgā, O.Kalpaka pamatskolā, norisināsies pusfināli un izšķirošās spēles par kausiem. Šodien no pulksten 15.30 un rīt visu dienu spēlēm varēs sekot līdzi tiešraidē Latvijas Frisbija federācijas youtube kanālā.

Vīriešu divīzijā par 2016.gada čempionu titulu cīņu turpinās astoņas komandas, kas bijušas visaugstāk 2015./16.gada Latvijas Frisbija līgas tabulā. Vieta, kas izcīnīta regulārajā sezonā, dod ļoti izteiktas priekšrocības finālturnīrā. "Salaspils WT" un "Hardcore Ultimate", kas Latvijas Frisbija līgas tabulā ieņēma pirmās divas vietas, ir garantējušas sev vietu pusfinālā, bet "Flying Worms" un "Ultimate Decision" sāks no ceturtdaļfināla, savukārt "UltiManiacs", "Ogre NightWatch", "SoulFly UD" un "Sirocco Ultimate" turnīru sāks ar astotdaļfinālu. Pārējās četras vīriešu komandas izspēlēs savstarpējas viena apļa spēlēs, lai noskaidrotu vietu sadalījumu no 9. līdz 12.vietai. Pēdējo četru gadu laikā trīs reizes par Latvijas čempioniem ir kļuvuši "Salaspils WT" frisbijisti, bet 2014.gadā labākā izrādījās ventspilnieku komanda "Flying Worms".

Sieviešu grupā par ceļojošo kausu turpina cīnīties četras spēcīgākās komandas, kas svētdien cīņu sāks uzreiz ar pusfinālu spēlēm. Šosezon sevi kā konkurēt spējīgu komandu pierādīja "Valmiera Women" frisbijistes, kas arī uzvarēja 2015./16.gada Latvijas Frisbija līgā. Valmierietes pusfinālā tiksies ar pēdējo triju gadu Latvijas čempionvienību "Salaspils FK", kam šosezon nav īpaši veicies – izcīnīta tikai 4.vieta regulārajā sezonā. Otrā pusfināla pārī spēkiem mērosies mājiniece "KCN Rīga" un 2012.gada uzvarētāja "Moments" no Ogres.

Spēļu kalendārs: ŠEIT

Tiešraide: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |