Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Studentu frisbija čempionāts šonedēļ

Nedēļas nogalē, 6. un 7.decembrī, Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā norisināsies pirmais Latvijas Studentu Frisbija čempionāts 2008. Tajā piedalīsies desmit komandas no Latvijas augstskolām.

Latvijas Studentu Frisbija čempionāts 2008 tiks atklāts 6.decembrī Vidzemes Olimpiskajā centrā, Rīgas ielā 91, pulksten 15:00. Atklāšanas spēlē spēkiem mērosies komandas no "Vidzemes Augstskolas" un "Rīgas Ekonomikas augstskolas".

Čempionāta pirmajā dienā notiks grupu spēles, savukārt, čempionāta otrajā dienā jau no pulksten 10:00 notiks izslēgšanas spēles, kā arī spēles par vietām. Čempionāta spēļu laikā tiks noskaidrota un pasniegta arī Spēles gara balva (Spirit of the Game), ko saņems komanda, ko pretinieku komandas būs novērtējušas kā vissaliedētāko un kuras spēle būs viskorektākā un spraigākā.

Dalību pirmajā Latvijas Studentu Frisbija čempionātā pieteikušas studentu MIX komandas no Vidzemes Augstskolas, Rīgas Ekonomikas augstskolas, Rīgas Tehniskās universitātes, Latvijas Universitātes, Liepājas Universitātes, kā arī divas apvienotās studentu komandas no 11 augstskolām. Vidzemes Augstskolu čempionātā pārstāvēs divas studentu komandas – „Atdod stipendiju” un „CSI”.

Latvijas Frisbija federācijas prezidente Aiga Grasmane uzskata, ka frisbijs Latvijā strauji attīstās: “Šāds studentu čempionāts ir ļoti nozīmīgs pavērsiens frisbija attīstībā. Līdz šim Latvijā ik gadus norisinās Latvijas skolu čempionāts un pieaugušo čempionāts. Studentu iesaistīšanās šajā sporta veidā ir ļoti pozitīva tendence, jo studenti ir ļoti aktīvi ne tikai sportošanā, bet arī sporta pasākumu organizēšanā. Studentu čempionātā būs dalībnieki 16 augstskolām, tas ļauj domāt, ka studentu čempionāts būs jauns, ikgadējs turnīrs!”

Informāciju sagatavoja:
Arta Platace
ViA Valmiera Frisbija klubs

     [+] [-]

, 2008-12-03 11:28, pirms 16 gadiem
Vajadzētu būt vienam ellišķīgi jautram pasākumam. Žēl tikai, ka pašam nesanāks uzspēlēt.
Veiksmi ViA un tiekamies VOC'ā!