Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"RTU/Inspecta" iekļūst Latvijas čempionāta finālā

Jānis Celmiņš

"RTU/Inspecta" iekļūst Latvijas čempionāta finālā
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

"RTU/Inspecta" florbolisti kā pirmie iekļuvuši Latvijas florbola čempionāta finālā. Arī pusfinālā sērijas trešajā spēlē pret "Telms/Energokomplekss" komandu "RTU/Inspecta" svinēja uzvaru (5:2), visā sērijā uzvarot ar 3:0.

Jau aizvadītajā nedēļas nogalē Olimpiskajā sporta centrā Rīgā "RTU/Inspecta" divas reizes krustoja nūjas ar Irlavas "Telms/Energokomplekss". Jāsaka, ka irlavnieki abos mačos tikai epizodiski spēja līdzvērtīgi sacensties ar studentiem. Sestdien notikušajā spēlē Rīgas komanda uzvarēja ar 11:2 (pieci rezultativitātes punkti Aināram Juškēvičam, četri – Artim Raitumam, bet Toms Rutkis izcēlās ar hat-trick), svētdien laukuma saimnieki bija pārāki ar 9:5 (seši punkti Ata Blinda kontā, bet pretējā nometnē ar piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Pēteris Freimanis).

Trešā spēle varēja kļūt arī par pēdējo šajā sērijā un, kā vēlāk izrādījās, tā arī notika. Lai arī pirmie vārtus guva "Telms/Energokomplekss" florbolisti, "RTU/Inspecta" arī šodien svinēja uzvaru (5:2), nodrošinot vietu Latvijas čempionāta finālā.

Pa diviem vārtiem "RTU/Inspecta" komandas labā guva Toms Rutkis un Artis Raitums, bet vieni gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles Atim Blindam. Zaudētājiem pa reizei izcēlās Pēteris Freimanis, Jānis Anis un Artūrs Dzeguze.

Arī otrā pusfināla sērija var noslēgties jau šodien. Lai tas notiktu "Lekrings" komandai arī šovakar jāprot apspēlēt "Rubenes" florbolistus. Arī šajā sērijā pirms trešās spēles rezultāts ir 2:0.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2010-03-27 18:22, pirms 14 gadiem
Freimanis plosās (:

     [+] [-]

, 2010-03-27 20:41, pirms 14 gadiem
Rubene- Lekrings 7:8