Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

N.Jansons: "Vislielākais paldies pienākas mūsu faniem"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

N.Jansons: "Vislielākais paldies pienākas mūsu faniem"
Normunds Jansons, "Telms/Energokomplekss"
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šodien Spuņciemā "RTU/Inspecta" florbolisti ar 5:2 uzvarēja Irlavas komandu „Telms/Energokomplekss”, svinot panākumu arī visā pusfināla sērijā – 3:0. Pēc spēles portāls Sportacentrs.com sazinājās ar abi komandu kapteiņiem – Normundu Jansonu un Aināru Juškēviču, lai iegūtu viņu komentārus par šo maču.

Normunds Jansons (Telms/Energokomplekss): "Jāsaka, ka šī spēle no visiem trijiem mūsu pusfināla mačiem bija pati skatāmākā. Iespējams, ka pretinieki mūs nedaudz nenovērtēja, bija atslābinājušies, jo jau jutās kā ar vienu kāju iekļuvuši finālā. Katrā ziņā cīņa bija daudz līdzīgāka, nekā divās iepriekšējās tikšanās reizēs. Iespējams, ka savu ietekmi atstāja arī laukuma segums, jo Spuņciema sporta hallē, lai arī tas ir sintētisks, tomēr savā ziņā īpatnējs.".

"Spēles izskaņā, kad rezultāts bija 2:4, mums bija laba iespēja samazināt rezultāta starpību, tomēr lieliski nospēlēja pretinieku aizsargs, bet uzreiz pēc tam sekoja rīdzinieku pretuzbrukums un Artis Raitums iemeta bumbiņu mūs tukšajos vārtos... Šodien diemžēl nevesels bija viens no mūsu uzbrukuma līderiem – zviedrs Niklass Nords, tāpēc viņu laukumā sūtījām tikai skaitliskajā vairākumā. Visas pusfināla sērijas gaitā mums ļoti pietrūka viena no mūsu aizsardzības balstiem – Jurija Ivenkova, kuram ir veselības problēmas – viņš ārstējas slimnīcā.", sarunas turpinājumā atklāja Normunds Jansons.

Sarunas noslēgumā Irlavas komandas kapteinis uzsvēra: "Par šodienas spēli noteikti gribu pateikt paldies mūsu pretiniekiem – "RTU/Inspecta" florbolistiem, jo tā bija laba cīņa. Vislielākais paldies no manas komandas gan pienākas mūsu faniem – uz spēli bija atbraukuši apmēram 30 fani, un viņu atbalsts bija ļoti jūtams. Šosezon mums atlikuši tikai viena spēle – par bronzas medaļām. Darīsim visu iespējamo un neiespējamo, lai uzvarētu tajā.".

Ainārs Juškēvičs (RTU/Inspecta): Šodienas spēle bija ļoti interesanta un noteikti patika skatītājiem. Jāatzīst, ka mums tas bija šīs sērijas visgrūtākais mačs, jo irlavnieki tiešām spēlēja ļoti labi. Mums bija daudz vārtu gūšanas momentu, kas palika nerealizēti, bet lielākoties pretinieku veiksmīgās darbības rezultātā. Kopumā jāsaka, ka spēlē bija jūtama tāda kā "šūpošanās" – klusuma brīdis, tad uzbrukuma vilnis uz vieniem vārtiem, tad tāds pats vilnis uz otriem vārtiem. Spuņciema sporta hallē vienu reizi jau biju spēlējis, par tās grīdas segumu varu teikt, ka tas ir labs, vismaz man patīk.".

     [+] [-]

, 2010-03-27 19:30, pirms 14 gadiem
Bik palaboshu! Tukshos vartos iemeta Artis Raitums

  -2 [+] [-]

, 2010-03-27 20:27, pirms 14 gadiem
Par Irlavas kluba faniem - iespaidīgi, pamatīgu troksni hallē sacēla. Vispār jau ļoti labi organizēta fanu grupa bija atbraukusi - droši vien viss ciems izbraucis

     [+] [-]

, 2010-03-27 20:37, pirms 14 gadiem
raichuuu rakstīja: Bik palaboshu! Tukshos vartos iemeta Artis Raitums
Paldies! Šodien prātā vairāk teātra nekā sporta...

  +1 [+] [-]

, 2010-03-27 20:44, pirms 14 gadiem
vietējais4 rakstīja: Par Irlavas kluba faniem - iespaidīgi, pamatīgu troksni hallē sacēla. Vispār jau ļoti labi organizēta fanu grupa bija atbraukusi - droši vien viss ciems izbraucis
Nebūtu visi tie fani apdzērušies pirms spēles, būt vēl labāk.

  -2 [+] [-]

, 2010-03-28 00:21, pirms 14 gadiem
kurā sportaveidā esi redzējis labākos fanus kas lieto tikai apelsīnu sulu???? Kamēr fani kas lietojuši neuzmācas un netraucē pārējiem ir viss OK. šajā gadījumā viss bija OK.
Un Fanot arī jāmāk. Ne visi skatītāji bija izteikti fani- daži nagus garuza, daži raudāja, daži plaukstas sita viens otram, bet īstie fani arēnu piebļāva: un komandu uzmundrināja

     [+] [-]

, 2010-03-29 04:22, pirms 14 gadiem
Man vienīgais zils īkšķis, aizsitu bungām garām........