Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Lielvārdiešiem spēlē pret "Lekringu" tikai goda vārti

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Lielvārdiešiem spēlē pret "Lekringu" tikai goda vārti
Cēsu "Lekrings". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Vienīgajā šovakar notikušajā ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē viena no līdervienībām "Lekrings" Cēsu sporta kompleksā uzņēma komandu "Lielvārde/Fat Pipe". Pat negaidīti pārliecinošu uzvaru izcīnīja cēsnieki, kas saviem viesiem ļāva gūt tikai goda vārtus – 9:1. Pa trim rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā savāca Emīls Dzalbs un Jorens Malkavs.

Cēsīs notikušās spēles pirmajā periodā vārtus guva tikai mājinieki – nepilnu 12 minūšu laikā pēc Artūra Jurševska, Krišjāņa Tiltiņa un Emīla Dzalba precīzajiem metieniem "Lekrings" izvirzījās vadībā ar 3:0. 24. minūtē Emīls Dzalbs guva savus jau otros vārtus šajā mačā, panākot 4:0. 26. minūtē pie vārtu guvuma tika arī lielvārdieši, kuru sastāvā precīzs bija Armands Skulte – 1:4. Kā vēlāk izrādījās, tas bija viesu vienīgais vārtu guvums šajā mačā. Pēc otrās trešdaļas laukuma saimniekiem jau atkal bija četru vārtu handikaps (5:1), bet visā spēlē "Lekringa" pārsvars izvērtās graujošs – 9:1.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Emīls Dzalbs, kuram šajā mačā 3 (2+1) punkti. Viņa komandas biedram Jorenam Malkavam 3 (1+2) punkti. Pa diviem goliem iemeta Andris Rajeckis un Artūrs Jurševskis, bet 2 (1+1) rezultativitātes punktus sakrāja Krišjānis Tiltiņš. Par labāko starp lielvārdiešiem atzina goda vārtu autoru Armandu Skulti. Cēsu "Lekringam" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir desmit punktu un otrā vieta, bet Lielvārdes komandai joprojām tikai divi punkti un nu jau pēdējā pozīcija.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2021-09-26 23:41, pirms 3 gadiem
RIP Lielvārde 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

     [+] [-]

, 2021-09-27 09:19, pirms 3 gadiem
Ja rezultāts būtu 7:3, tad nesaprastu, Lekrings joprojām tur savu kvalitāti, vai Lielvārde ir palikusi bomzīgāka. Bet pie rezultāta 9:1 apstiprinās abas manas tēzes, Lekrings, lai arī zaudējusi divus līderus, rāda teicamu sniegumu, un Lielvārdes jauniešu joprojām vienaldzīgi atskraida savu spēles laiku.