Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

“FS Masters/Ulbroka” otro sēriju pēc kārtas jālauž cīņas gaita

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“FS Masters/Ulbroka” otro sēriju pēc kārtas jālauž cīņas gaita
"Lielvārde/FatPipe", foto: Floorball.lv

Elvi florbola līgā šovakar turpināsies pusfinālu sērijas. Pulksten 16:30 ceturto maču uzsāks “Lielvārde/FatPipe” un “FS Masrters/Ulbroka”. Pēc vakar izcīnītā triumfā vadību sērijā pārņēmuši Lielvārdes spēlētāji, kuri šovakar lūkos vadību nostiprināt.

Vakar sērijas trešo spēli Lielvārdes komanda uzsāka ļoti aktīvi un enerģiski, daudz domājot par uzbrukumu, kas arī deva vēlamo rezultātu, jo pēc desmit spēlētām minūtēm uz tablo bija jau 2:0 vadība. Iespējams, šādu spēles stilu nācās piekopt, jo diskvalifikācijas dēļ maču bija jāaizvada bez aizsarga Kārļa Stukāna, kurš dienas pirmajā pusē nopelnīja sarkano kartīti 1.līgas spēlē, kas nozīmēja diskvalifikāciju šajā mačā. Līdz perioda beigām viesi spēja pietuvoties viena precīza metiena attālumā, bet otrajā periodā komandas apmainījās vārtu guvumiem. Otrajā periodā vienā no epizodēm ar nūju pa seju dabūja Niks Blumfelds, kurš atgriezās laukumā trešajā periodā, drīz vien realizējot skaitlisko vairākumu. Ulbrokas komandai uzbrukums īsti nevedās un patiešām reālas iespējas pārspēt Jāni Salceviču bija gaužām maz. Turklāt pēdējā minūtē Didzis Nemme raidīja bumbiņu tukšos vārtos, tādējādi nodrošinot komandai 5:2 uzvaru, sērijā izvirzoties vadībā ar 2:1.

“FS Masters/Ulbroka” nonākuši iedzinējos sērijā, bet liela drāma no tā nav jātaisa, jo arī ceturtdaļfināla sērijā pēc trijām spēlēm Ulbrokas komandai bija identisks deficīts, taču atlikušajos trijos mačos izdevās svinēt uzvaras, kas deva panākumu arī visā sērijā. Vakar bez punktiem palika komandas uzbrukuma līderis Matīss Kristians Morozovs, kurš trešajā periodā iedzīvojās arī nelielā savainojumā, taču drīz vien atgriezās laukumā. Tikmēr Edžus Ceriņš jau sesto spēli pēc kārtas ticis pie vārtu guvuma, šajā sērijā ar 4 (4+0) punktiem esot komandas otrajam rezultatīvākajam florbolistam. Rezultatīvākais joprojām ir Morozovs, kuram trijās spēlēs 5 (3+2) punkti.

Lai gan aizsardzības resurss “Lielvārde/FatPipe” komandai ir ļoti ierobežojošs, gan ceturtdaļfinālā pret “Lekringu”, gan arī pašlaik pusfinālā pret Ulbrokas komandu vienība uzvaras lielā mērā izcīna tieši pateicoties nevainojamai vārtsarga darbībai un spēlei aizsardzībā. Vakar uzbrukumā individuāli izcēlās Niks Blumfelds, ne tikai iemetot vārtus vairākumā, bet arī asistējot pirmajos divos vārtu guvumos. Līdz ar to viņam sērijā ir 6 (3+3) punkti, kas ir labākais rādītājs vienībā. Kapteinis Juris Sandis Jēgers diviem vārtu guvumiem pirmajās divās spēlēs vakar pievienoja divas piespēles, līdz ar to viņam ir 4 (2+2) punkti, kas ir otrs labākais rādītājs.

Šovakar spēles sākums pulksten 16:30 un maču tiešraidē būs iespējams vērot portālā Sportacentrs.com un kanālā TV4. Šovakar spēli tiesās tiesnešu pāris Mārtiņš Gross un Imants Vīnkalns. Neatkarīgi no šīvakara mača iznākuma, nākamajā nedēļā vienībām būs jāaizvada vēl vismaz viens duelis.

ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināls

“FS Masters/Ulbroka” (#3) – “Lielvārde/Fat Pipe” (#7)

Spēles #DatumsLaiksSpēleVietaRez.Sērijā
1.18.03.19:00FS Masters/Ulbroka – Lielvārde/Fat PipeUlbroka3:21:0
2.19.03.19:00FS Masters/Ulbroka – Lielvārde/Fat PipeUlbroka3:51:1
3.25.03.20:00Lielvārde/Fat Pipe – FS Masters/UlbrokaLielvārde5:22:1
4.26.03.16:30Lielvārde/Fat Pipe – FS Masters/UlbrokaLielvārde
5.01.04.19:00FS Masters/Ulbroka – Lielvārde/Fat PipeUlbroka
6.*02.04.18:00Lielvārde/Fat Pipe – FS Masters/UlbrokaLielvārde
7.*08.04.19:00FS Masters/Ulbroka – Lielvārde/Fat PipeUlbroka