Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Cīņa par iniciatīvu turpināsies Lielvārdē

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Cīņa par iniciatīvu turpināsies Lielvārdē
Matīss Kristians Morozovs, foto: Māris Greidāns, FS Masters

Ja vienā no Elvi florbola līgas pusfināla pāriem kāda no komandām jau ir nonākusi vienas uzvaras attālumā no lielā fināla, tad duelī starp “Lielvārde/FatPipe” un “FS Masters/Ulbroka” šovakar ļoti svarīgā trešā spēle brīdī, kad sērijā ir 1:1 neizšķirts. Spēles tiešraide arī TV4.

Sērijas pirmās divas spēles tika aizvadītas pirms nedēļas Ulbrokas sporta namā. Pirmajā spēlē “Lielvārde/FatPipe” divas reizes spēja atspēlēties no vienu vārtu deficīta, bet pēc tam, kad Matīss Kristians Morozovs ar precīzi realizētu soda metienu panāca 3:2 “FS Masters/Ulbroka” komandas labā, viesiem atgūties vairs neizdevās. Dienu vēlāk mačam bija pretējs scenārijs, jo mājinieki Jāni Salceviču nespēja pārspēt līdz pat mača 44. minūtei. Arī viesi nevarēja lepoties ar ļoti augstvērtīgu rezultativitāti, taču Niks Blumfelds un Kārlis Stukāns tomēr pa reizei bija precīzi, tādējādi iegūstot divu vārtu pārsvaru. Izšķirošs izrādījās trešā perioda vidus, kad 34 sekunžu laikā viesi guva vēl divus vārtus, panākot 4:1 vadību. Mājinieku cerības noteikti nevairoja arī Edžus Ceriņa noraidījums. Spēles izskaņā komandas apmainījās rezultatīviem metieniem, “Lielvārde/FatPipe” komandai triumfējot ar rezultātu 5:3, tādējādi izlīdzinot rezultātu sērijā.

“FS Masters/Ulbroka” komandas rindās šajā sērijā rezultatīvākais bijis Matīss Kristians Morozovs, kuram divos mačos izdevies tikt pie 5 (3+2) punktiem. Kopumā Morozovs pie punktiem ticis jau astoņās spēlēs pēc kārtas. Savukārt Edžus Ceriņš piecos pēdējos mačos allaž ticis pie vārtu guvumiem, bet mačos ar Lielvārdes komandu viņam pašlaik 3 (3+0) punkti.

Lielvārdes komandā līdzšinējās divās spēlēs rezultatīvākais bijis Niks Blumfelds, kuram izdevies tikt pie 3 (2+1) punktiem. Kapteinis Juris Sandis Jēgers katrā no spēlēm ticis pie vārtu guvuma, bet Armands Savins var lepoties ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli sērijas pirmajā spēlē.

Šovakar tiks aizvadīta sērijas trešā spēle un tās sākums pulksten 20:00. Maču apkalpos tiesnešu pāris Mārtiņš Larinovs un Aivars Māliņš. Neatkarīgi no šīvakara spēles rezultāta, rīt komandas turpat Lielvārdē aizvadīs sērijas ceturto maču, bet nākamajā nedēļas nogalē, kā minimums, būs jāaizvada vēl viena spēle Ulbrokā.

ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināls

“FS Masters/Ulbroka” (#3) – “Lielvārde/Fat Pipe” (#7)

Spēles #DatumsLaiksSpēleVietaRez.Sērijā
1.18.03.19:00FS Masters/Ulbroka – Lielvārde/FatPipeUlbroka3:21:0
2.19.03.19:00FS Masters/Ulbroka – Lielvārde/FatPipeUlbroka3:51:1
3.25.03.20:00Lielvārde/FatPipe – FS Masters/UlbrokaLielvārde
4.26.03.17:00Lielvārde/FatPipe – FS Masters/UlbrokaLielvārde
5.01.04.19:00FS Masters/Ulbroka – Lielvārde/FatPipeUlbroka
6.*02.04.18:00Lielvārde/FatPipe – FS Masters/UlbrokaLielvārde
7.*08.04.19:00FS Masters/Ulbroka – Lielvārde/FatPipeUlbroka