Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Valmiera" jau pusfinālā, "Talsu NSS/Krauzers" izcīna svarīgu uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Valmiera" jau pusfinālā, "Talsu NSS/Krauzers" izcīna svarīgu uzvaru
FBK "Valmiera". Foto: Floorball.lv

Par pirmo ELVI florbola līgas vīriešiem pusfinālisti kļuvis FBK "Valmiera", kas šovakar, tiekoties ar "Irlavu" pretinieku laukumā, sešas minūtes pirms pamatlaika beigām vēl bija iedzinējos (6:7), bet galarezultātā svinēja uzvaru ar 10:7, sērijā triumfējot ar 4:0. Rezultatīvākais valmieriešu rindās ar 4 (3+1) punktiem bija Kevins Šmits. Ļoti svarīgu uzvaru ceturtdaļfināla sērijā pret komandu "FS Masters/Ulbroka" guvusi "Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar savā laukumā spēles otrajā pusē guva sešus bezatbildes vārtus un triumfēja ar 8:2, sērijā panākot 2:1. Nepaturams uzvarētāju rindās ar 5 (2+3) punktiem bija Toms Akmeņlauks.

"Valmiera" nosmacē diskvalifikāciju novājināto "Irlavu"

Sērijas ceturtajā cīņā irlavniekiem nevarēja palīdzēt viņu uzbrukuma līderi Kristaps Kazlovskis un Renārs Austrums, kuri iepriekšējā mača pēdējā minūtē nopelnīja spēles sodus un tagad izcieta diskvalifikāciju. Kā izrādījās, Irlavas komandas kaujas sparu tas nemaz neietekmēja, jo faktiski viņi aizvadīja līdzvērtīgāko cīņu. 3. minūtē mača rezultātu atklāja valmierietis Ričards Eglītis (1:0), bet pirmā perioda otrajā pusē Gints Siliņš un Ričards Riekstiņš vadībā ar 2:1 jau izvirzīja laukuma saimniekus. Pēc pirmās trešdaļas rezultātu tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu (2:2), jo 20. minūtē Valmieras komandas labā vārtus guva Ričards Riba. Pēc otrā perioda vadībā ar 5:4 atradās "Irlava", vienu vārtu pārsvars mājiniekiem bija arī 55. minūtes sākumā. Irlavniekus jau atkal iegāza disciplīna, jo tajā brīdī viņiem pret pieciem valmieriešiem nācās cīnīties trijatā. Viesi šo situāciju izmantoja, atlikušajās minūtēs gūstot četrus bezatbildes vārtus. Pa golam iemeta Ričards Riba un Gvido Lauga, bet divus (abus tukšos vārtos) – Kevins Šmits, nodrošinot "Valmierai" panākumu mačā ar 10:7, kā arī triumfu sērijā ar 4:0.

Par labāko spēlētāju starp valmieriešiem atzina divu vārtu autoru Ričardu Ribu. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Ralfs Matīss Balodis un Gvido Lauga, 3 (1+2) punkti Arvja Kārkliņa kontā, bet rezultatīvākais ar 4 (3+1) punktiem bija Kevins Šmits. Labākā spēlētāka balvu Irlavas komandā saņēma Emīls Krūmiņš, kurš ar 4 (2+2) punktiem bija rezultatīvākais. 3 (2+1) punkti viņa komandas biedra Kristera Tiltiņa kontā. Līdz ar šo zaudējumu komandai "Irlava" sezona ir noslēgusies, bet FBK "Valmiera" var gatavoties pusfināla sērijai, kurā tās pretiniece būs "Ķekava/RB&B" vai Kocēnu "Rubene". Sērijā šobrīd vadībā ar 2:1 atrodas ķekavieši.

"Talsu NSS/Krauzers" sakauj ulbrociešus. Sērijā – 2:1

Ceturtdaļfināla sērija starp komandām "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka" bija pārcēlusies uz Talsiem, tieši talseniekiem izdevās atklāt spēles rezultātu – 1:0, 4.minūtē precīzs bija Armands Budreika. 16. minūtē ulbrocietis Valters Lapiņš atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 1:1. Neizšķirts jeb 2:2 bija arī spēles vidū, bet atlikušajā laikā vārtus guva tikai mājinieki. Divas golus iemeta Mariss Bergmanis, bet pa vienam – Armands Budreika, Matīss Jorens Švedenbergs, Toms Akmeņlauks un Artis Raitums, nodrošinot Talsu komandai pārliecinošu uzvaru ar 8:2. Sērijā līdz vienas komandas četriem panākumiem jau otro reizi vadībā izvirzījās "Talsu NSS/Krauzers" (2:1).

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 5 (2+3) punktiem bija Toms Akmeņlauks, bet pa diviem goliem iemeta Mariss Bergmanis un Armands Budreika. Labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs Sandijs Gabriels Siliņš, kurš atvairīja 26 no 28 pretinieku metieniem. Par labāko starp ulbrociešiem atzina Eduardu Stūri, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. Arī sērijas ceturtā spēle notiks Talsos, tā paredzēta rīt, 26. februārī, sākums pulksten 17.00.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2023-02-25 22:44, pirms gada
Rīdziniekiem varbūt ir pretenzijas pret tiesnešu darbību, bet spēle nevienādos sastāvos neko daudz neietekmēja. Talsos aug nākamā zvaigzne vārtos. Lielisks Siliņa sniegums. Šodien pārliecinoša uzvara, bet rīt viss sāksies no nulles.

     [+] [-]

, 2023-02-26 00:26, pirms gada
guntis86 rakstīja: Rīdziniekiem varbūt ir pretenzijas pret tiesnešu darbību, bet spēle nevienādos sastāvos neko daudz neietekmēja. Talsos aug nākamā zvaigzne vārtos. Lielisks Siliņa sniegums. Šodien pārliecinoša uzvara, bet rīt viss sāksies no nulles.
Nākamā zvaigzne iespējams, bet nu gailēns pamatīgs, tās izdarības ir pretīgas. Zvaigžņu slimība viņam var ļoti patraucēt sasniegt vairāk...

     [+] [-]

, 2023-02-26 01:08, pirms gada
R101 var piekrist, ka zvaigžņu slimība ir pārbaudījums. Viņa izdarības var nepatikt, bet emocijas piešķir spēlei skatāmību. Tāds Merzļikina tipa vārtsargs.

     [+] [-]

, 2023-02-26 01:59, pirms gada
guntis86 rakstīja: R101 var piekrist, ka zvaigžņu slimība ir pārbaudījums. Viņa izdarības var nepatikt, bet emocijas piešķir spēlei skatāmību. Tāds Merzļikina tipa vārtsargs.
Runāju vairāk par ārpus laukuma izdarībām un to iedomību jau šobrīd, kad izdarīts nav principā nekas

     [+] [-]

, 2023-02-26 08:31, pirms gada
R101, neesmu redzējis un nezinu viņa izdarības ārpus laukuma, bet laukumā redzu atraktīvu vārtsargu, kas pauž savas emocijas pie lieliskiem seiviem un to ir gana daudz. Pie šī brīža sasniegumiem pieskaitu Talsu pamatvērtības Lavendela izkonkurēšanu uz vietu vārtos. Vispār, kur palicis Kasjaņenko?