Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Talsu NSS/Krauzers" sakauj "Ķekavu" un ielaužas astotniekā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Talsu NSS/Krauzers" sakauj "Ķekavu" un ielaužas astotniekā
"Talsu NSS/Krauzers". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Pirmajā no divām šovakar paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm "Talsu NSS/Krauzers", viesojoties pie "Ķekavas", guva pārliecinošu uzvaru ar 8:3. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 4 (2+2) punktiem bija Andrejs Šķerbergs. Pēc šī panākuma talsenieki ar 19 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 8. vietu. Otrā mačā Kocēnu "Rubene" viesos ar 8:4 uzvarēja "Pārgauju", sagādājot stalbiešiem sesto zaudējumu pēc kārtas. Uzvarētāju sastāvā ar 4 (3+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Jēkabs Keišs.

Ķekavā notikušās spēles rezultātu jau otrajā minūtē ar precīzu metienu atklāja mājinieks Kristaps Laugalis (1:0), bet 10. minūtē Kārlis Degins ķekaviešu pārsvaru dubultoja – 2:0. Jau tajā pašā minūtē ar vārtu guvumu atbildēja talsenieku uzbrukuma līderis Artis Raitums – 1:2. Pēc pirmā perioda "Ķekavai" joprojām bija vienu vārtu pārsvars – 3:2. Jau otrajā trešdaļā vadības grožus savās rokās droši pārņēma viesi, kas guva četrus bezatbildes vārtus – 6:3. Pēdējā periodā "Talsu NSS/Krauzers" guva vēl divus vārtus un galarezultātā svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 8:3.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Andrejs Šķerbergs, kurš ar 4 (2+2) punktiem bija rezultatīvākais. 3 (1+2) punkti Valtera Kalnieša kontā, ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Mariss Škuburs, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Artis Raitums. Par labāko starp ķekaviešiem atzina Gintu Klēģeru, kurš ar divām piespēlēm bija rezultatīvākais savā komandā. Pēc šī panākuma "Talsu NSS/Krauzers" ar 19 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 8. vietu, bet "Ķekavai" joprojām 24 punlti un tagad jau vairs tikai piektā pozīcija.

"Rubene" pagarina "Pārgaujas" neveiksmju sēriju

Kocēnu "Rubene" viesojās Stalbē pie "Pārgaujas", kas bija piedzīvojusi jau piecus zaudējumus pēc kārtas. Šī mača rezultātu 5. minūtē atklāja turnīra trešais rezultatīvākais spēlētājs – kocēnietis Reinis Mirkšs (1:0). 11. minūtē stalbietis Emīls Eglītis atjaunoja neizšķirtu (1:1), tomēr pēc pirmās trešdaļas minimāls pārsvars atkal bija viesiem – 2:1. Otrā perioda laikā kocēnieši ieguva triju vārtu handikapu (5:2), bet visā mačā "Rubene" svinēja uzvaru ar 8:4.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Jēkabs Keišs, kuram šajā mačā 4 (3+1) rezultativitātes punkti. 3 (1+2) punkti Reinim Mirkšam, bet Ingars Matisons izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Par labāko Stalbes komandā atzina divu vārtu autoru Emīlu Eglīti. Kocēnu "Rubene" pēc šī panākuma ar 25 punktiem pakāpās uz 4. vietu turnīra tabulā, bet "Pārgaujai" aizvien vēl tikai 13 punktu un 10. pozīcija.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...