Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

“FS Masters/Ulbroka” pastiprinās ar čehu aizsargu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“FS Masters/Ulbroka” pastiprinās ar čehu aizsargu
Tomašs Veselijs (#6)
Foto: Floorball.lv

Viena no šīs sezonas vadošajām Elvi florbola līgas komandām “FS Masters/Ulbroka” savas rindas papildinājusi ar čehu florbola aizsargu Tomašu Veseliju, liecina kluba Facebook mājas lapa.

Florbolists pagājušajā gadā ieradās Latvijā, lai studētu Latvijas Universitātē. Tādēļ arī tika nokārtota pāreja no viņa čehu kluba “Butchis” uz “LU/FS Masters” par spēlēšanu Latvijas čempionāta 1.līgas turnīrā. Piecās aizvadītajās spēlēs šis 2000. gada maijā dzimušais florbolists atzīmējās ar 3 (1+2) rezultativitātes punktiem un četrām soda minūtēm. Starpsezonā spēlētājs sevi labi esot pierādījis virslīgas komandas treniņos, tādēļ oktobra otrajā pusē ir izpelnījies vietu arī galvenās komandas sastāvā.

“Komandā esmu iejuties diezgan labi, jo tā sastāv no gudriem un tehniskiem spēlētājiem, kas arī ikdienas procesā palīdz labāk aprast ar jaunajiem apstākļiem,” kluba sociālo tīklu kontos citēts čehs. “Komanda izskatās nokomplektēta diezgan spēcīgi, lai šajā sezonā varētu cīnīties par čempionāta augstāko godalgojumu, un mans mērķis ir palīdzēt to sasniegt. Salīdzinot ar florbolu, kas tiek spēlēts Čehijā, Latvijā tas ir daudz agresīvāks un ar daudz vārtu guvumiem, turpretīm Čehijā tiek spēlēts vairāk akadēmiska tipa florbols. Godīgi sakot, Latvijas florbols man patīk labāk, jo kuram gan nepatīk gūt daudz vārtus?”

Ulbrokas komandai nākamā spēle ir jau šovakar, kad savā laukumā pulksten 20:15 jātiekas ar “Lielvārde/FatPipe”.