Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekavai" pirmā uzvara, "Pārgaujai" jau otrā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekavai" pirmā uzvara, "Pārgaujai" jau otrā
Stalbes SK "Pārgauja". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Jau otrajā ELVI florbola līgas vīriešiem jaunās sezonas spēlē pie pirmās uzvaras tika "Ķekava", kas šovakar savā laukumā ar 6:3 pārspēja "Bausku". Rezultatīvākais starp ķekaviešiem ar 3 (1+2) punktiem bija Edžus Bunka. Ar diviem panākumiem divās spēlēs var palepoties Stalbes "Pārgauja", kas šovakar savā laukumā ar 7:3 uzvarēja komandu "Talsu NSS/Krauzers". Divi vārtu guvumi Edgara Puriņa kontā.

"Ķekavai" pirmā uzvara – savā laukumā pieveikta "Bauska"

Pagājušās nedēļas nogalē kā Ķekavas, tā arī Bauskas florbolisti čempionātu sāka ar zaudējumiem. Ķekavieši viesos ar 1:4 piekāpās Cēsu "Lekringam", bet baušķeniekus viņu laukumā ar 12:2 sakāva Stalbes "Pārgauja". Šīvakara mačā pēc pirmā perioda uz rezultātu tablo bija kaujiniecisks neizšķirts (1:1), jo uz ķekavieša Kristapa Laugaļa vārtu guvumu ar to pašu pamanījās atbildēt viesu komandas spēlētājs Jānis Akmentiņš. Tomēr jau nākamās trešdaļas laikā ievērojamu pārsvaru ieguva laukuma saimniece "Ķekava", kas izvirzījās vadībā ar 4:1. Pēdējā periodā sāncenši guva pa diviem vārtiem, līdz ar to ķekavieši tika pie pirmās uzvaras šosezon – 6:3.

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (1+2) punktiem bija Edžus Bunka, bet pa diviem vārtiem guva Kristaps Laugalis un Everts Emīls Gertsons. Balvu kā labākais spēlētājs Ķekavas komandā saņēma sesto vārtu autors Raivo Simsons. Par labāko starp baušķeniekiem atzina Mārtiņu Mickeviču, kurš ar divām piespēlēm bija arī rezultatīvākais.

"Pārgaujai" otrā uzvara divās spēlēs – pārspēti talsenieki

Stalbes "Pārgauja" jauno čempionātu sāka ar pārliecinošu uzvaru viesos, ar 12:2 sagraujot Bauskas florbolistus, kamēr "Talsu NSS/Krauzers" savā laukumā tikai ar 5:4 pārspēja "Ogres Vilkus". Šovakar abas komandas tikās Kocēnu sporta namā, ko par savu laukumu bija izvēlējušies stalbieši. Pirmais periods noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu (2:2), jo uz diviem mājinieka Edgara Puriņa goliem ar vārtu guvumiem atbildēja talsenieki Armands Budreika un Krišs Treimanis. Neizšķirts rezultāts noturējās līdz spēles vidum (3:3), pēc otrās trešdaļas minimāls pārsvars bija Stalbes komandai (4:3), bet pēdējā perioda laikā "Pārgauja" guva vēl trīs vārtus un varēja svinēt samērā pārliecinošu uzvaru ar 7:3.

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina pirmo divu vārtu autoru Edgaru Puriņu, bet pa 2 (1+1) punktiem viņa komandas labā guva Lauris Ābols, Olafs Zvīnis un Gvido Lauga. Labākā spēlētāja balvu Talsu komandā saņēma Toms Bitmanis, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2019-09-21 09:41, pirms 5 gadiem
Skatos, ka tiesnesis Larinovs ir vēl vairāk no sevis sadomājies, bet tiesā vēl sūdīgāk. Kā tādam varēja iedot PČ finālu tiesāt?!