Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava/RB&B" otrajā periodā salauž "RTU/Rockets" pretestību

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava/RB&B" otrajā periodā salauž "RTU/Rockets" pretestību
Toms Gredzens (#70). Foto: Ķekavas Bulldogs

ELVI florbola līgā vīriešiem uzvaru izcīnīja komanda "Ķekava/RB&B", kas šovakar savā laukumā ar 9:2 pieveica Rīgas "RTU/Rockets", izšķirošo pārsvaru iegūstot otrajā periodā. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar četrām piespēlēm bija Toms Gredzens.

Šo abu komandu pirmajā tikšanās reizē, kas notika Rīgā, uzvarēja ķekavieši, bet spēles rezultāts tika anulēts, tehnisko uzvaru ar 5:0 piešķirot rīdziniekiem. Šīvakara mača rezultātu jau 4. minūtē atklāja mājinieki ķekavieši, kas pateicoties Reiņa Melgaiļa vārtu guvumam izvirzījās vadībā ar 1:0. Līdz pirmajam pārtraukumam pa golam iemeta rīdzinieki Rūdolfs Dilbergs un Kristiāns Kociņš, vadībā ar 2:1 izvirzot viesus. Otrajā trešdaļā četrus bezatbildes vārtus guva ķekavieši, izvirzoties vadībā ar 5:2. Pa golam iemeta Endijs Umberts Barruss, Klāvs Jansons un Toms Ķeirāns, bet vēl vienu bumbiņu viesi paši ievirzīja savos vārtos. Pēdējā periodā "Ķekava/RB&B" guva vēl četrus bezatbildes vārtus un varēja svinēt uzvaru ar 9:2.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Toms Gredzens, kurš ar trim piespēlēm bija arī rezultatīvākais. Trīs golus iemeta Klāvs Jansons, bet pa diviem rezultativitātes punktiem sakrāja Kārlis Degins, Endijs Umberts Barruss, Toms Ķeirāns un Reinis Melgailis. Labākā spēlētāja balvu Rīgas komandā saņēma pirmo vārtu autors Rūdolfs Dilbergs. Pēc šīs uzvaras "Ķekava/RB&B" ar 27 punktiem pakāpās uz 6. vietu turnīra tabulā, bet "RTU/Rockets" joprojām deviņi punkti un priekšpēdējā pozīcija.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...