Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" rezultatīvā spēlē pieveic "Pārgauju"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekrings" rezultatīvā spēlē pieveic "Pārgauju"
Andris Malkavs
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgas līdere – Cēsu "Lekrings", viesojās Stalbē, kur tikās ar vietējo SK "Pārgauja". Vārtu guvumiem bagātā spēlē ar 14:8 uzvaru svinēja cēsnieki.

Jau pirmā perioda laikā abas komandas kopā guva desmit (!) vārtu, bet lauvas tiesa no tiem bija "Lekringa" kontā, kura bija izvirzījusies vadībā ar 7:3. Arī pēc otrās trešdaļas viesu pārsvars bija četri vārti – 10:6, bet pēdējā periodā stalbieši savos vārtos ielaida vēl četrus golus, kamēr paši guva tikai divus, piedzīvodami zaudējumu ar 14:8. Uzvarētāju rindās neapturams bija Andris Malkavs, kurš guva četrus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Komandas "Lekrings" galvenais treneris Normunds Grunckis portālam Sportacentrs.com atklāja, ka pirmajam vārtsargam Guntim Bundzeniekam bija pietiekami liela slodze aizvadītajā pasaules čempionātā, tāpēc šoreiz iespēja sargāt vārtus tika dota Ervīnam Apinim. Lielais vārtu birums šajā spēlē izskaidrojams ar to, ka Stalbes sporta zāle ir mazāka izmēra, tāpēc vairāk tiek izdarīts vairāk metienu, vairāk arī golu. "Lekringa" labā lielkāko daļu rezultativitātes punktu guva tie spēlētāji, kuri nesen kā atgriezās no pasaules čempionāta. Tas gan neesot tāpēc, ka par vēlu sasniegta labākā sportiskā forma, vienkārši viņi ir labāki spēlētāji, tāpēc arī tika iekļauti valstsvienībā.

Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīga, 18. decembris

SK "Pārgauja" – "Lekrings" 8:14 (3:7, 3:3, 2:4)

Metienu attiecība:
38:40 (13:10, 10:10, 15:20)
Rezultatīvākie:
"Pārgauja" – Gatis Grāvelis 3 (3+0), Lauris Ābols 2 (2+0), Artūrs Jurševskis 2 (2+0), Ivo Balodis 2 (0+2).
"Lekrings" – Andris Malkavs 6 (4+2), Andris Rajeckis 4 (3+1), Mārtiņš Rajeckis 3 (2+1), Jānis Rajeckis 2 (2+0), Morics Krūmiņš 2 (1+1), Aleksandrs Abramovs 2 (0+2).

Pārējās šodien notikušajās vīriešu Virslīgas spēlēs: "Selver/Tahe" uzvarai pietika ar vienu vārtu guvumu, "Rubenes" vīriem smaga uzvara Irlavā, bet vienīgajā sieviešu Virslīgas spēlē: "RSU/Runway" jau divpadsmitā uzvara.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...