Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Līdz šim spraigākā spēļu diena Elvi līgas sezonā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Līdz šim spraigākā spēļu diena Elvi līgas sezonā
Kaspars Klamers (#10) pirmajā spēlē tika pie trim vārtu guvumiem
Foto: liepajniekiem.lv

Līdz šim spraigākā diena jaunajā Elvi florbola līgas sezonā tiks aizvadīta šovakar, kad laukumā dosies desmit no 12 vienībām. Potenciāli saistošākā varētu būt spēle no Valmieras, taču sava intriga radusies arī mačam Ādažos.

“RTU/Rockets” – “Talsu NSS/Krauzers” pulksten 16:00 Rimi OC

Pēc tam, kad rīdzinieki jaunās sezonas ievadā izbraukumā tika galā ar valmieriešiem un jau pēc pirmās spēles nopelnījuši vairāk punktus turnīra tabulā nekā visas pagājušās sezonas laikā, ar vēl lielāku intrigu varam gaidīt “raķešu” spēli ar pašreizējiem vicečempioniem no Talsiem. Turnīra pirmajā kārtā “RTU/Rockets” komandas vārtos teju teicamu spēli demonstrēja Armands Puķītis, bet uzbrukumā spīdēja jaunais Toms Ķeirāns, kurš tika pie četriem vārtu guvumiem. Ierasti rezultatīvi bija abi spēlējošie treneri Imants Lastovskis un Mārtiņš Lapsiņš, turklāt ar diviem vārtu guvumiem komandā pierakstījās vienīgais jaunpienācējs Oļegs Stasivs. Noteikti daudzi vēl atceras, cik smagās cīņās pirms nedaudz vairāk kā četriem mēnešiem vēlākie Latvijas čempionāta finālisti tika pie saviem ieplānotajiem sešiem punktiem pār “studentu” komandu pagājušās sezonas izskaņā (5:4 un 6:2).

Skaidrs, ka arī “Talsu NSS/Krauzers” uz sezonas otro izbraukumu var doties pacilātā noskaņojumā, jo sezonas atklāšanas spēlē izdevās pieveikt pērnās sezonas čempionus, kas bāzējas Kocēnos. Kopumā līdzīgajā spēlē talsinieki spēja iekrāt 5:2 vadību, ko gan gandrīz pamanījās izsēt, taču trīs punkti čempionāta kopvērtējumā tika izcīnīti. Pērn komandai sezonas ievads bija ļoti smags un arī šosezon pašā ievadā viegla dzīve “vilkiem” nesolās būt, jo trīs no četrām spēlēm jāaizvada viesos, mājās svētdien uzņemot “Lielvārde/FatPipe”. Pēc tam oktobra mēnesī gan talsiniekiem ieplānotas piecas spēles, visas savās mājās. Sezonas pirmajā spēlē komandai nevarēja palīdzēt savainotais spēlējošais treneris Artis Raitums un diskvalificētais Andrejs Šķerbergs. Vismaz otrajam no viņiem šodien vajadzētu doties laukumā un tas jau būs papildus spēks vicečempioniem. Pret “Rubeni” rezultatīvākais bija Toms Bitmanis, kurš guva divus vārtus (vienus mazākumā) un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

“FBK Valmiera” – “Ķekava” pulksten 17:00 Vidzemes OC

Trešais mēģinājums Ingum Laiviņam tikt pie pirmajiem punktiem čempionātā kā Valmieras komandas galvenajam trenerim. Vispirms tika piedzīvota šokējoša neveiksme pret “RTU/Rockets”, bet pirms pāris dienām visnotaļ bezcerīgs zaudējums arī pret Cēsu “Lekringu”. Kā attaisnojumu var minēt visnotaļ garo komandas lazaretes rindu, kurai kuru katru brīdi vajadzētu samazināties. Lai gan komandas vadība teica, ka pērn lieliski komandā iekļāvušais Raitis Ozols sastāvā varētu parādīties vien ap gadu miju, jau ceturtdien viņš bija tribīnēs, bet šodien varētu doties laukumā un palīdzēt komandai. Kā Covid-19 kontaktpersona norādīts pirmās maiņas uzbrucējs Ričards Eglītis, kurš, visticamāk, nespēlēs arī šodien, bet par Gvido Laugas un Gata Liepiņa atgriešanos laukumā lielas skaidrības nav. Pāvels Semjonovs ar 3 (2+1) punktiem divās spēlēs ir komandas rezultatīvākais florbolists, taču tas ir tālu no viņa ierastās rezultativitātes. Vienlaikus jāpiezīmē, ka krievu leģionārs pie punktiem ticis septiņās pēdējās spēlēs (ieskaitot pērnās sezonas izskaņu), bet vārtus guvis četrās pēdējās spēlēs. Pašlaik vēl tikai viens no spēlētājiem ir atzīmējies ar vismaz četrām spēlēm pēc kārtas, kurās pārspēti sāncenšu vārtsargi.

Tas ir neviens cits kā “Ķekavas” līderis Klāvs Jansons, kuram vakardienas spēlē trīs vārti un divas rezultatīvas piespēles, kas Klāvam uzreiz ļauj atkal iesaistīties cīņā par labākā punktu guvēja godu. Ieskaitot iepriekšējo sezonu, Jansons pie vārtu guvumiem ticis desmit mačos pēc kārtas. Lieki teikt, ka šis rādītājs ir pārliecinoši labākais starp aktīvajām sērijām. Jāņa Bramaņa vadītajai komandai šī būs otrā spēle divās dienās, pirmajā tiekot pie gana pārliecinošas uzvaras. Šīvakara spēle īpaša varētu būt vārtsargam Sandim Venevicam, kuram vien pirmās spēļu dienas laikā tika nokārtota pāreja uz “Ķekavu”. Viņš tika atzīts par spēles labāko spēlētāju savā komandā, bet atcerēsimies, ka vēl pagājušajā sezonā Venevics bija galvenais vārtsargs tieši Valmieras komandai. Tāpat jaunajā komandā sekmīgi debitēja Aivis Barkovskis, ar vārtu guvumu atzīmējoties jau pēc nepilnām piecām minūtēm.

“Bauska” – “Rubene” pulksten 18:00 SC Mēmele

Bauskā savā starpā sacentīsies divas vienības, kas pirmajā spēļu kārtā palika bez izcīnītajiem punktiem. Baušķenieki pēc katastrofālā spēles sākuma šķietami sakārtoja savu spēli, taču tas bija vien uz dažām minūtēm, kā rezultātā bezcerīga sagrāve mājas spēlē pret Cēsu komandu. Šoreiz pretinieku grūti nosaukt par vājāku, ja ciemos dodas valsts čempionvienība, turklāt aizkaitināta čempionkomanda, kas arī turnīra ievadā startējusi ar zaudējumu. Pret cēsniekiem vienīgos vārtus baušķenieku labā guva Pēteris Zeltiņš, kurš atgriezies apritē pēc pāris gadu prombūtnes. Vienlaikus jāizceļ, ka vairāki potenciālie komandas līderi pirmajā spēlē laukumā nedevās. Optimālajā sastāvā, domājams, “Bauska” varētu rādīt līdzvērtīgāku sniegumu vadošajām komandām.

“Rubenes” komanda punktiem bija krietni tuvāk, jo savā laukumā ar minimālu 4:5 piekāpās “Talsu NSS/Krauzers’. Vienlaikus jāatzīst, ka komanda mača izskaņā bija nonākusi iedzinējos ar 2:5, pēc tam pietuvojoties viena precīza metiena attālumā. Reālas iespējas izglābties gan komandai nebija, jo nepietika laiks. Lielisku sniegumu turpina demonstrēt jaunais Markuss Dumpis, kurš atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem un pašlaik tieši viņam pieder garākā aktīvā sērija ar vismaz vienu punktu spēlē – viņam šādas spēles pēc kārtas padevušās jau 13. Vienlaikus sociālajos tīklos talantīgajam florbolistam tiek meklēta ģimene, lai florbolists varētu pārcelties uz Somiju. Brīdī kad tas notiks, “Rubenes” komandai nāksies domāt par jaunu potenciālo vienības līderi. Bet tikmēr – jāizmanto katra iespēja, lai krātu punktus turnīra tabulā.

“Irlava” – “Lielvārde/FatPipe” pulksten 18:00 Irlavas SN

Irlavas vienība ir viena no tām, kas sezonas ievadā visvairāk pārsteigusi negatīvajā nozīmē, piedzīvojot divus identiskus zaudējumus ar rezultātu 4:8, piekāpjoties gan Ādažos, gan Ķekavā. Tagad beidzot būs iespēja spēlēt savu skatītāju klātbūtnē. Kaut gan ir piedzīvoti divi zaudējumi pret pretiniekiem, no kuriem punkti būtu bijuši ļoti nepieciešami, patiesībā viss ir gana likumsakarīgi, jo vairāki vadošie kluba spēlētāji ir vai nu noslēguši savas karjeras, vai arī nolēmuši iepauzēt, bet vērā ņemams pastiprinājums aizgājēju vietā nav nācis, klubam šajā sezonā spēlējot praktiski ar saviem audzēkņiem. Ierastās līdera lomas gatavi uzņemties brāļi Stančiki, no kuriem rezultatīvāks sezonas ievadā bijis Mareks (3+1). Savukārt Kaspars Bērziņš (1+1) pēc spilgtās cīņas Ādažos, čempionāta otrajā spēlē nemaz nebija pieteikts, tāpat kā vēl viens no kluba līderiem Kristaps Kazlovskis. Irlavniekiem šī būs otrā spēle divu dienu laikā, bet pretim stāsies komanda, kas oficiālās spēlēs šajā sezonā laukumā vēl nav devusies ne reizes.

“Lielvārde/FatPipe” pašlaik ir viens no lielākajiem nezināmajiem Latvijas čempionātā. Septembrī komandai ieplānotas četras spēles, visas pretinieku laukumos. Pašlaik tieši Lielvārdes klubs ir vienīgais, kas šosezon vēl nav aizvadījuši nevienu maču, debijas spēli piedzīvojot Irlavā. Komanda šķīrusies no neapšaubāmi pirmā numura vārtos Jāņa Salceviča, līdz ar to galvenais smagums vārtos būs jāiznes Reinim Kirilko, kurš gan pērn nebūt ne uz visām spēlēm varēja ierasties. Tāpat ar motivācijas trūkumu cīnās rezultatīvais Rūdis Žukelis, kurš vismaz sezonas ievadā nav komandas pieteikumā. Ārpus pieteikuma darbu dēļ palicis arī pieredzējušais aizsargs Dinārs Vaitaitis, savukārt uzbrucējs Sanid Mihailovskis pašlaik ir starp neaktīvajiem spēlētājiem. Būs interesanti pavērot, kuri no spēlētājiem uzņemsies līdera lomu laukumā un cik daudz spēlēt varēs potenciālais komandas līderis Aivis Kusiņš. Pozitīvais – šosezon jau ar pirmo spēli viņš ir komandas pieteikumā.

“FBK SĀC” – “FK Kurši” pulksten 18:30 Ādažu SC

Ar intrigu varam gaidīt arī vakara noslēdzošo spēli Ādažos, kur savā starpā tiksies komandas, kurām reti kurš paredzējis vietas turnīra tabulas pirmajā pusē, taču abas sākušas čempionātu ar uzvaru. Ādažnieki savā debijas spēlē stiprāko pulkā gana pārliecinoši ar rezultātu 8:4 pieveica “Irlavu”, lielisku spēli aizvadot Klāvam Andersonam, kuru Sportacentrs.com lasītāji atzina par pirmās nedēļas vērtīgāko spēlētāju. Viņam tā bija atgriešanās spēle stiprāko pulkā, kurā izdevās izcelties ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli. Ādažos spēles tiek aizvadītas uz koka grīdas seguma, uz kāda pārējās komandas nav spēlējušas ilgāku laiku un tas var izrādīties būtisks plus komandai līdzvērtīgās spēlēs. Atgriešanās spēlē ar vārtu guvumu atzīmējās arī Alvis Dāle, kurš Latvijas čempionātu vēsturē ir 23. visu laiku rezultatīvākais florbolists un tuvākajā laikā viņam ir visas iespējas pakāpties vēl par vietu augstāk, jo priekšā atrodas abi “FBK Valmiera” treneri Aigars Belasovs un Ingus Laiviņš, kuri savākuši par attiecīgi četriem un septiņpadsmit punktiem vairāk kā Dāle.

Liepājnieki neveiksmīgi iesāka savu pirmo spēli mājās pret “Oxdog Ulbroka LU” komandu, zaudējot pirmo periodu, taču turpinājumā spēja lauzt mača gaitu, pārņemt iniciatīvu un svinēt pelnītu uzvaru ar rezultātu 8:6. Pusē no vārtu guvumiem piedalījās Kaspars Klamers, kuram trīs precīzi metieni un viena rezultatīva piespēle, bet izceļams arī jaunais Patriks Bliska, kuram vārtu guvums un rezultatīva piespēle. Pēc uzvaras pār ulbrokiešiem Liepājas komandai ir gana pateicīgs spēļu kalendārs, lai iekrātu pamatīgu punktu ražu, kuru čempionāta turpinājumā neviens viņiem nevarētu atņemt. Šodien komandai spēle ar līgas jaunpienācējiem, bet divās nākamajās spēlēs “Kurši” spēlēs ar pērnās sezonas divām vājākajām komandām. Pie ideālā scenārija, liepājnieki čempionātu var sākt ar četrām uzvarām četrās spēlēs. Lai pieturētos pie šāda grafika, otrais panākums nepieciešams jau šovakar.

  +2 [+] [-]

, 2021-09-18 09:48, pirms 3 gadiem
Gaidu eksperta velniņa analīzi un prognozi par katras spēles uzvarētāju.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-18 10:58, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: Gaidu eksperta velniņa analīzi un prognozi par katras spēles uzvarētāju.
Pievienojos, florbola sadaļas rakstos ieeju tikai, lai izlasītu Velniņa komentāru. Lietderīgākais no visa raksta.

  +3 [+] [-]

, 2021-09-18 11:47, pirms 3 gadiem
velniņš galīgi nav eksperts, tikai karstasinīgs fans, kas šogad vēl ciešāk nolēmis pasekot vietējam florbolam.

bet šodien velniņš priecīgs, jo beidzot normāli daudz spēles

ROC-TAL
talsi ir velniņa favorīti uz uzvaru regulārajā. spēlē zema riska florbolu, kuru pēdējās sezonās izkopuši. vissabalansētākais sastāvs līgā, nav kristiski ja kāds notraumējas vai izkrīt no sastāva, pirmā kārta parādīja ka var arī bez Raituma laukumā iztikt un domājams ka uz soliņa viņš pat var vairāk iedot komandai.

Roketi izšāva 1. kārtā, bet mana aizdoma ka tas ir uz Valmieras vājumu kuras sniegums pagaidām katastrofāli miskastniecisks.

TALSU UZVARA 7-3

VAL-KEK
Valmiera izskatās drausmīgi. Uzbrukums klibo ar abām kājām. Es mīlu Laiviņu un viņa shēmas, bet nu vecīt sāc kko rādīt, tajā pilsētā grib rezultātus un vēlams ātri.

Ķekavai tikai ar Jansona individuālo kvalitāti uzbrukumā un salīdzinoši viduvēju atbalsta komandu pietiek lai patreiz apspēlētu pusi līgas. Ļoti laba vārtsargu līnija. Blumbergs mans sleeperis uz izlasi nākotnē.

ĶEKAVAS UZVARA 6-3

IRL-LVD
Irlavai ar šo vārtsargu līniju smags gads priekšā. Pirmo virslīgas sezonu emocijas aprimušas un pamazām iestājas realitātes sajūta. būs krituma sezona, kā jau prognozēju pirms sākuma netiks play-off.

Lielvārde veiksmīgi pamanījusies pakāst arī izlase pirmo vārtsargu. Kāpēc vadošie spēlētāji pamet šo komandu??? Kostusevs -> Akmeņlauks -> Salcevičs. Tīri minējums - finases samazinājušās??? iekšējas problēmas?? pagaidām gan lielvārdiešus glābj tas ka jaunatnes konveijers joprojām strādā uz pilnu klapi un kvalitatīvi - arī jaunā paaudzē ir vismaz pāris potenciāli izlases līmeņa talanti.

Ogre savāc Salceviču un lēnām tēmē arī uz lielvārdes iesildīto troni un tagad Ogres novada vadošās komandas statusu? Interesanti, interesanti...

LIELVĀRDES UZVARA 9-6

BSK-RUB
No Bauskas jauniešiem gaidu daudz vairāk kā citi šosezon, īpaši savā laukumā. Vienmēr atbalstīšu komandas kas būvējas no apakšas ar saviem jauniešiem, rezultāti neizpaliks.

Rubenei sākums diezgan smagnējs izskatās ka būs. Čempionu paģiras. Runā ka dažām jaunajām zvaigznēm galvā zvaigznītes saskrējušas, bet čempionus tiesāt nevar, vismaz pagaidām.

RUBENES UZVARA 8-4

SAC-KUR
Saulkrastu saulē sakausētie Carnikavas nēģi un Ādažu ūdensrozes pagaidām rāda spēku un daili. Vienīgā komanda līga kas spēlē uz vecās labās kocenieces, kas varētu būt lielākā mājas laukuma priekšrocība šosezon. uz koka grīdas tomēr vairs nespēle un netrenējas neviena komanda jau diezgan ilgu laiku un šis segums parasti ir arī priekšrocība tehniski vājāk sagatavotajai komandai.

nesakatoties uz 1. kārtu velniņš uz 'kurzemnieku raksturu' joprojām ir visnotaļ skeptisks. savā laukumā spēlē daudz labāk kā izbraukumā un šoreiz vēl jaunā neiepazītā zālē.

domāju būs kapļveidīga, ne pārāk skatāma spēle, daudz cīņas...

KURŠU UZVARA PAGARINĀJUMĀ 5-4, kuru 2 minūtē un 26 sekundē episkā pretuzbrukumā ar metienu tālajā virs vārtsarga kājas no vidējas distances izraus Gustavs Griezītis

  +1 [+] [-]

, 2021-09-18 12:27, pirms 3 gadiem
FlorbolaVelniņš rakstīja: velniņš galīgi nav eksperts, tikai karstasinīgs fans, kas šogad vēl ciešāk nolēmis pasekot vietējam florbolam.

bet šodien velniņš priecīgs, jo beidzot normāli daudz spēles

ROC-TAL
talsi ir velniņa favorīti uz uzvaru regulārajā. spēlē zema riska florbolu, kuru pēdējās sezonās izkopuši. vissabalansētākais sastāvs līgā, nav kristiski ja kāds notraumējas vai izkrīt no sastāva, pirmā kārta parādīja ka var arī bez Raituma laukumā iztikt un domājams ka uz soliņa viņš pat var vairāk iedot komandai.

Roketi izšāva 1. kārtā, bet mana aizdoma ka tas ir uz Valmieras vājumu kuras sniegums pagaidām katastrofāli miskastniecisks.

TALSU UZVARA 7-3

VAL-KEK
Valmiera izskatās drausmīgi. Uzbrukums klibo ar abām kājām. Es mīlu Laiviņu un viņa shēmas, bet nu vecīt sāc kko rādīt, tajā pilsētā grib rezultātus un vēlams ātri.

Ķekavai tikai ar Jansona individuālo kvalitāti uzbrukumā un salīdzinoši viduvēju atbalsta komandu pietiek lai patreiz apspēlētu pusi līgas. Ļoti laba vārtsargu līnija. Blumbergs mans sleeperis uz izlasi nākotnē.

ĶEKAVAS UZVARA 6-3

IRL-LVD
Irlavai ar šo vārtsargu līniju smags gads priekšā. Pirmo virslīgas sezonu emocijas aprimušas un pamazām iestājas realitātes sajūta. būs krituma sezona, kā jau prognozēju pirms sākuma netiks play-off.

Lielvārde veiksmīgi pamanījusies pakāst arī izlase pirmo vārtsargu. Kāpēc vadošie spēlētāji pamet šo komandu??? Kostusevs -> Akmeņlauks -> Salcevičs. Tīri minējums - finases samazinājušās??? iekšējas problēmas?? pagaidām gan lielvārdiešus glābj tas ka jaunatnes konveijers joprojām strādā uz pilnu klapi un kvalitatīvi - arī jaunā paaudzē ir vismaz pāris potenciāli izlases līmeņa talanti.

Ogre savāc Salceviču un lēnām tēmē arī uz lielvārdes iesildīto troni un tagad Ogres novada vadošās komandas statusu? Interesanti, interesanti...

LIELVĀRDES UZVARA 9-6

BSK-RUB
No Bauskas jauniešiem gaidu daudz vairāk kā citi šosezon, īpaši savā laukumā. Vienmēr atbalstīšu komandas kas būvējas no apakšas ar saviem jauniešiem, rezultāti neizpaliks.

Rubenei sākums diezgan smagnējs izskatās ka būs. Čempionu paģiras. Runā ka dažām jaunajām zvaigznēm galvā zvaigznītes saskrējušas, bet čempionus tiesāt nevar, vismaz pagaidām.

RUBENES UZVARA 8-4

SAC-KUR
Saulkrastu saulē sakausētie Carnikavas nēģi un Ādažu ūdensrozes pagaidām rāda spēku un daili. Vienīgā komanda līga kas spēlē uz vecās labās kocenieces, kas varētu būt lielākā mājas laukuma priekšrocība šosezon. uz koka grīdas tomēr vairs nespēle un netrenējas neviena komanda jau diezgan ilgu laiku un šis segums parasti ir arī priekšrocība tehniski vājāk sagatavotajai komandai.

nesakatoties uz 1. kārtu velniņš uz 'kurzemnieku raksturu' joprojām ir visnotaļ skeptisks. savā laukumā spēlē daudz labāk kā izbraukumā un šoreiz vēl jaunā neiepazītā zālē.

domāju būs kapļveidīga, ne pārāk skatāma spēle, daudz cīņas...

KURŠU UZVARA PAGARINĀJUMĀ 5-4, kuru 2 minūtē un 26 sekundē episkā pretuzbrukumā ar metienu tālajā virs vārtsarga kājas no vidējas distances izraus Gustavs Griezītis
Atklāti sakot patīk tavs viedoklis, intresanti lasīt!

     [+] [-]

, 2021-09-18 13:11, pirms 3 gadiem
FlorbolaVelniņš rakstīja: velniņš galīgi nav eksperts, tikai karstasinīgs fans, kas šogad vēl ciešāk nolēmis pasekot vietējam florbolam.

bet šodien velniņš priecīgs, jo beidzot normāli daudz spēles

ROC-TAL
talsi ir velniņa favorīti uz uzvaru regulārajā. spēlē zema riska florbolu, kuru pēdējās sezonās izkopuši. vissabalansētākais sastāvs līgā, nav kristiski ja kāds notraumējas vai izkrīt no sastāva, pirmā kārta parādīja ka var arī bez Raituma laukumā iztikt un domājams ka uz soliņa viņš pat var vairāk iedot komandai.

Roketi izšāva 1. kārtā, bet mana aizdoma ka tas ir uz Valmieras vājumu kuras sniegums pagaidām katastrofāli miskastniecisks.

TALSU UZVARA 7-3

VAL-KEK
Valmiera izskatās drausmīgi. Uzbrukums klibo ar abām kājām. Es mīlu Laiviņu un viņa shēmas, bet nu vecīt sāc kko rādīt, tajā pilsētā grib rezultātus un vēlams ātri.

Ķekavai tikai ar Jansona individuālo kvalitāti uzbrukumā un salīdzinoši viduvēju atbalsta komandu pietiek lai patreiz apspēlētu pusi līgas. Ļoti laba vārtsargu līnija. Blumbergs mans sleeperis uz izlasi nākotnē.

ĶEKAVAS UZVARA 6-3

IRL-LVD
Irlavai ar šo vārtsargu līniju smags gads priekšā. Pirmo virslīgas sezonu emocijas aprimušas un pamazām iestājas realitātes sajūta. būs krituma sezona, kā jau prognozēju pirms sākuma netiks play-off.

Lielvārde veiksmīgi pamanījusies pakāst arī izlase pirmo vārtsargu. Kāpēc vadošie spēlētāji pamet šo komandu??? Kostusevs -> Akmeņlauks -> Salcevičs. Tīri minējums - finases samazinājušās??? iekšējas problēmas?? pagaidām gan lielvārdiešus glābj tas ka jaunatnes konveijers joprojām strādā uz pilnu klapi un kvalitatīvi - arī jaunā paaudzē ir vismaz pāris potenciāli izlases līmeņa talanti.

Ogre savāc Salceviču un lēnām tēmē arī uz lielvārdes iesildīto troni un tagad Ogres novada vadošās komandas statusu? Interesanti, interesanti...

LIELVĀRDES UZVARA 9-6

BSK-RUB
No Bauskas jauniešiem gaidu daudz vairāk kā citi šosezon, īpaši savā laukumā. Vienmēr atbalstīšu komandas kas būvējas no apakšas ar saviem jauniešiem, rezultāti neizpaliks.

Rubenei sākums diezgan smagnējs izskatās ka būs. Čempionu paģiras. Runā ka dažām jaunajām zvaigznēm galvā zvaigznītes saskrējušas, bet čempionus tiesāt nevar, vismaz pagaidām.

RUBENES UZVARA 8-4

SAC-KUR
Saulkrastu saulē sakausētie Carnikavas nēģi un Ādažu ūdensrozes pagaidām rāda spēku un daili. Vienīgā komanda līga kas spēlē uz vecās labās kocenieces, kas varētu būt lielākā mājas laukuma priekšrocība šosezon. uz koka grīdas tomēr vairs nespēle un netrenējas neviena komanda jau diezgan ilgu laiku un šis segums parasti ir arī priekšrocība tehniski vājāk sagatavotajai komandai.

nesakatoties uz 1. kārtu velniņš uz 'kurzemnieku raksturu' joprojām ir visnotaļ skeptisks. savā laukumā spēlē daudz labāk kā izbraukumā un šoreiz vēl jaunā neiepazītā zālē.

domāju būs kapļveidīga, ne pārāk skatāma spēle, daudz cīņas...

KURŠU UZVARA PAGARINĀJUMĀ 5-4, kuru 2 minūtē un 26 sekundē episkā pretuzbrukumā ar metienu tālajā virs vārtsarga kājas no vidējas distances izraus Gustavs Griezītis
Vai Valmieru no pagrimuma spēs izvilkt Ozols, kurš ir pieteikumā!? Svarīgi arī, vai Lauga spēlēs?

     [+] [-]

, 2021-09-18 13:23, pirms 3 gadiem
Interesanti, ka šosezon florbola komentāru sadaļa palikusi daudz dzīvākāka, ja salīdzina ar citām regulārajām sezonām. Tā turēt!

  +1 [+] [-]

, 2021-09-18 13:43, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Interesanti, ka šosezon florbola komentāru sadaļa palikusi daudz dzīvākāka, ja salīdzina ar citām regulārajām sezonām. Tā turēt!
Iespējams, tas ir tāpēc, ka jau kuro gadu pēc kārtas florbola virslīga sportiskajā ziņā spēj nodrošināt to, ko citu komandas sporta veidu čempionāti nespēj - tas ir aizraujošs turnīrs bez izteikta viena līdera, kur arī 8.vietas īpašniece var iekost pirmajai vietai utt..

     [+] [-]

, 2021-09-18 13:57, pirms 3 gadiem
Arī eņģelītis iemetīs savas prognozes šodienas spēlēm:

RTU/Rockets 5:7 Talsu NSS/Krauzers
FBK Valmiera 6:4 Ķekava
Irlava 5:8 Lielvārde/FatPipe
Bauska 3:9 Rubene
FBK SĀC 6:5 FK Kurši

Sezonas prognoze:

1.Lekrings
2.Talsi
3.Rubene
4.Valmiera
5.Lielvārde
6.Ķekava
7.Ulbroka
8.Kurši
9.Irlava
10.Sāc
11.RTU
12.Bauska