Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Pret "RTU/Inspecta" variantu nav...

Pret "RTU/Inspecta" variantu nav...
"RTU/Inspecta"
Foto: Ritvars Raits

Rīgas komanda "RTU/Inspecta" Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā izcīnīja jau septīto uzvaru pēc kārtas. Šovakar zem čempionu preses pakļuva turnīra pastarīši – Liepājas "Kurši", kas savā laukumā tika samīcīti ar 14:2.

Spēle Liepājā bija lieliska izdevība papildināt savu punktu bagāžu trim Rīgas komandas uzbrukuma līderiem – Atim Blindan, Aināram Juškēvičam un Kristianam Lisovskam, kuri atrodas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju galvgalī. Pēc pirmā perioda viesi atradās vadībā ar 5:1, bet 28. minūtē – ar 8:1. Liepājnieki nomainīja vārtsargu, bet Mārtiņš Saulītis nebija nekāds lielais glābējs – pēc otrās trešdaļas 10:1, bet, skanot finālsvilpei – 14:2. Blindam seši punkti, Juškēvičam un Lisovskim pa pieciem.

"RTU/Inspecta" kapteinis Ainārs Juškēvičs bija apmierināts ar savas komandas sniegumu. Viņš pastāstīja, ka trenera noradījumi esot izpildīti, rīdzinieki spēlējuši no aizsardzības, realizējuši daudz pretuzbrukumu, kā arī visus savus skaitliskos vairākumus, tāpat arī mazākumus, īsās sarunas noslēgumā pajokoja Juškēvičs.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 17. oktobris

"Kurši" – "RTU/Inspecta" – 2:14 (1:5, 0:5, 1:4)

Metienu attiecība:
26:37 (8:13, 7:8, 11:16)
Rezultatīvākie:
"RTU/Inspecta" – Atis Blinds 6 (1+5), Ainārs Juškēvičs 5 (4+1), Kristians Lisovskis 5 (2+3), Oskars Fīrmanis 4 (3+1), Toms Rutkis 3 (1+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.