Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

FK "Kurši" cīņā par pirmo uzvaru

Jānis Celmiņš

Šo sestdien un svētdien, 16. un 17. oktobrī, kārtējās divas Latvijas florbola virslīgas spēles savās mājās aizvadīs Liepājas florbola klubs „Kurši”, kas vispirms, sestdien, uzņems Jogevas SK „Selver/Tahe” florbolistus no Igaunijas, bet svētdien tiksies ar pašreizējiem čempioniem „RTU/Inspecta” komandu.

Liepājnieki līdz šim čempionātā ir aizvadījuši sešas spēlēs un joprojām komanda vēl nav spējusi izcīnīt nevienu uzvaru, lai gan divās spēlēs tās bija pat ļoti tuvu. Līdz ar to, komanda likumsakarīgi atrodas pēdējā 14. vietā turnīra tabulā, turklāt, nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies komandas, kas īpaši lielas cerības „Kuršiem” uz uzvaru neliek.

Vispirms, sestdien liepājnieki uzņems Jogevas SK „Selver/Tahe” florbolistus no Igaunijas, kas turnīra tabulā atrodas augstajā 4. vietā, turpat nieka trīs punktus atpaliekot no līderiem. Savukārt, svētdien Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies pašreizējie turnīra līderi un pašreizējie čempioni „RTU/Inspecta” florbolisti.

Sestdien spēle sāksies pulksten 18:00, bet svētdien nedaudz agrāk – pulksten 17:00. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskā centra sporta zāles Nr. 2.,3. Ieeja: bezmaksas.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs