Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vicelīderi izrauj uzvaru pagarinājumā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Vicelīderi izrauj uzvaru pagarinājumā
Rihards Fīrmanis
Foto: Ritvars Raits

Hipolīzings florbola virslīgā vīriešiem šodien pie uzvarām tikuši arī "Ķekava" un "Talsi/Triobet" florbolisti. Pēdējiem no tiem uzvaru deva Riharda Fīrmaņa vārtu guvums papildlaikā.

Ķekava viegli pārspēj Kuršus

Mačā Ķekavas sporta namā starp "Ķekava" un Liepājas "Kurši" komandu favorītu statuss pienācās mājiniekiem. Jau pirmajā trešdaļā viņiem to izdevās apliecināt – trīs gūti vārti, bet savējie nosargāti sausā. Otrajā trešdaļā kapitulēja arī mājinieku vārtsargs Jānis Bramanis, taču "Ķekava" pārsvars nesaruka – 5:2. Teorētiski pēdējā periodā vēl varēja būt gana daudz intrigas, tomēr, kad tās sākumā mājinieki guva vēl trīs vārtus, mača liktenis bija izšķirts. Līdz finālsvilpei viesi rezultātu padarīja cienīgāku, taču tas arī bija viss – 8:4.

Uzvarētājiem pa trīs rezultativitātes punktiem (divi vārti un piespēle) sakrāja Mārtiņš Brigmanis un Toms Mežotnis, bet viesiem vārtus guva četri dažādi spēlētāji.

Vicelīderiem grūta uzvara

Rīgas Olimpiskajā Sporta Centrā šodien tika izspēlēta vēl viena Hipolīzings florbola virslīgas vīriešiem spēle. Par "RTU-INSPECTA" uzvaru jau ziņojām, bet astoņos vakarā "Rīgas lauvas/LU" uzņēma turnīra vicelīderus "Talsi/Triobet". Komandu atšķirīgās pozīcijas turnīra kopvērtējumā ļāva viegli izvēlēties mača favorītus, tomēr bija jāatceras, ka Talsu florbolistu pēdējās četras spēles bija noslēgušās ar vienu vārtu starpību (divas uzvaras, divi zaudējumi).

Viesi jau 44 sekundē atklāja spēles rezultātu (precīzs bija Artis Raitums), taču mājinieki nedomāja padoties – 11. minūtē izlīdzinājumu panāca viesspēlētājs Markuss Andersons. Mača turpinājumā viesi vēl trīs reizes izvirzījās vadībā ar vienu vārtu pārsvaru, taču "Rīgas lauvas/LU" ikreiz nepalika atbildi parādā, un iesākoties mača 45. minūtei uz tablo bija kaujiniecisks neizšķirts – 4:4. Kad septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Kristians Lisovskis izvirzīja viesus vadībā ar 6:4, šķita, ka spēles liktenis būs izlemts, tomēr mājiniekiem vajadzēja vien 52 sekundes, lai atkal panāktu izlīdzinājumu - ar 11 sekunžu intervālu Māri Roni pārspēja Jurijs Ivenkovs un Oskars Kirkils. Pamatlaikā vārti vairs netika gūti un nācās spēlēt pagarinājumu.

Tajā uzvaru tomēr izdevās izraut vicelīderiem no Talsiem - trešos vārtus mačā guva Rihards Fīrmanis, kļūdams par mača lielāko zvaigznei. Turnīra kopvērtējumā "Talsi/Triobet" no "CelTik/Lekrings" atpaliek par pieciem punktiem, turklāt viņi aizvadījuši par vienu spēli vairāk.

Hipolīzings florbola virslīga vīriešiem

Ķekava – Kurši 8:4 (3:0, 2:2, 3:2)
Metieni 44:38

Rīgas lauvas/LU – Talsi/Triobet 6:7 (1:2, 2:1, 3:3, 0:1)
Metieni 25:32

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-01-17 22:31, pirms 15 gadiem
Rīču turies Roja ir ar Tevi

  +2 [+] [-]

, 2009-01-17 23:39, pirms 15 gadiem
Nu davaj Talsinieki ta vajag turpinat bet jāmēģina uzvarēt netikai pagarinajuma bet gan pamatlaika!!!!
TALSI TALSI TALSI!!!!!
es par jums!!!

     [+] [-]

, 2009-01-18 01:57, pirms 15 gadiem
mazā ģitār...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja