Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Valmiera" arī nākamsezon Virslīgā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Valmiera" arī nākamsezon Virslīgā
"Valmiera" florbolisti
Foto: Jānis Priedītis

Florbola klubs "Valmiera" arī nākamsezon spēlēs Hipolīzings florbola Virslīgā. Tas noskaidrojies pēc izcīnītajām divās uzvarām pārspēlēs pret Siguldas "Latgranula". Pirmo spēli "Valmiera" uzvarēja ar 10:7, bet otro ar 9:4.

"Valmiera" Hipolīzings florbola Virslīgā ieņēma pēdējo vietu, bet "Latgranula" ierindojās ceturtajā vietā 1. līgā. Sērijas uzvarētājs tika noskaidrots cīņā līdz divām uzvarām. Valmierā "Valmiera" florbolisti izcīnīja uzvaru ar 10:7, tādēļ "Latgranula" bija obligāti jāuzvar savā laukumā.

Siguldas florbolistiem ar sava uzdevuma izpildi galīgi nesekmējās, jo uzvaru arī šajā spēlē ļoti ātri nodrošināja "Valmiera", kas pēc pirmajām divām trešdaļām jau bija vadībā ar 6:1, bet spēle noslēdzās ar viņu uzvaru 9:4. Līdz ar to "Valmiera" saglabāja vietu Virslīgā, bet "Latgranula" atkal spēlēs 1. līgā.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv

  -3 [+] [-]

, 2009-03-15 12:53, pirms 15 gadiem
zel!!! gribejas lai siguldiesi ar var uzspelet virsliga!!

  -3 [+] [-]

, 2009-03-15 16:59, pirms 15 gadiem
Negidiigi taa pat shiss viss! Petersons galiigs n...ģis velk tik saveejos uz augshu!