Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Aleksandrovs: "Labi nospēlējām skaitliskajā vairākumā"

Jānis Celmiņš

Aleksandrovs: "Labi nospēlējām skaitliskajā vairākumā"
"Rubenes" komandas galvenais treneris Sergejs Aleksandrovs

Jau ziņojām, ka "Rubenes" florbolisti pirmdien Kocēnos cīņā par trešo vietu Latvijas Hipolīzings Virslīgā sērijā līdz trim uzvarām atkal panāca vadību (2:1), ar rezultātu 11:4 apspēlējot "Ķekavas" vienību. Pēc spēles iespaidos dalījās abu komandu galvenie treneri un spēlētāji.

"Ķekavas" komandas treneris Andrejs Zaķis: „Apsveicu „Rubeni” ar labu spēli un Lieldienu dāvanu. „Rubene” šodien parādīja disciplīnu un izpildīja to spēles plānu, kuru viņi pirms spēles bija izvēlējušies. Mums šodien aizsardzība bija tālu no tās kādu mēs to vēlētos redzēt un to kādu esam likuši sev par uzdevumu. Priekšā vēl ir spēles, mēs tajās centīsimies parādīt labu spēli un cienīgu pretestību saviem pretiniekiem.”

"Ķekavas" komandas spēlētājs Gunārs Klēģers: „Šo spēli mēs spēlējām kā aizmiguši. To noteikti nevar salīdzināt ar sērijas pirmo spēli, kuru mēs vinnējām. Visa spēles laikā mēs nespējām lauzt spēles gaitu un zaudējām. Vāji nospēlējām kā aizsardzībā tā arī uzbrukumā un vidus zonā. „Rubene” šodien bija pārāka visos spēles elementos.”

"Rubenes" komandas galvenais treneris Sergejs Aleksandrovs: „Šodien mums izdevās izpildīt savu spēles plānu. Bijām labi izanalizējuši kļūdas, kuras pieļāvām sērijas otrajā spēlē spēlējot vairākumā. Šodien daudz labāk nospēlējām skaitliskajā vairākumā. Visi puiši šodien atdeva daudz spēku. Domāju, ka uzvarējām pelnīti.”

"Rubenes" komandas spēlētājs Ivars Jēkabsons: „Galvenais ir komandas uzvara. Beidzot bija laba momentu realizācija, tāda realizācija mums nebija bijusi jau kādas pēdējās četras spēles. Ceru, ka tā arī turpināsim. Ja komanda nevar iemest vairākumā, tad uzvarēt ir grūti – tas arī bija uzvaras galvenais iemesls. Ceru, ka būsim psiholoģiski gatavi un spēsim tik pāri zaudējumam pusfinālā.”