Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Irlava" uzvar un pakāpjas uz 6. vietu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Irlava" uzvar un pakāpjas uz 6. vietu
"Irlava". Foto: floorball.lv

Uz 6. vietu ELVI florbola līgas vīriešiem turnīra tabulā pakāpusies "Irlava", kas šovakar savā laukumā ar 6:2 pieveica "FBK SĀC/ENFRIHO". 4 (2+2) rezultativitātes punktus uzvarētāju labā guva Kristaps Kazlovskis. Pie pārliecinošas uzvaras tikusi "Ķekava/RB&B", kas šovakar pretinieku laukumā ar 14:4 sakāva komandu "Bauska". Uzvarētāju labā pa 5 (3+2) punktiem guva Klāvs Jansons un Toms Ķeirāns. Uzvaru izcīnījusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar Rīgā ar 11:6 pieveica "RTU/Rockets". Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" izcēlās Jēkabs Berkolts. Pie uzvaras un diviem punktiem tikusi komanda "Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar pretinieku laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 7:6 pārspēja "FS Masters/Ulbroka". Talsu komandas rindās ar "hat-trick" izcēlās Artis Raitums.

"Talsu NSS/Krauzers" pēcspēles metienos uzvar ulbrociešus

Ulbrokas sporta kompleksā notikušo spēli starp komandām "FS Masters/Ulbroka" un "Talsu NSS/Krauzers" labi sāka mājinieki, kas 13 minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 3:0. Pa bumbiņai talsinieku vārtos ieraidīja Jurģis Patriks Aizupietis, Valters Lapiņš un Toms Bitmanis. Viesi pie pirmā vārtu guvumu tika tikai 18. minūtē, turklāt brīdī, kad cīnījās skaitliskajā mazākumā – 1:3, gols Marisa Bergmaņa kontā. Pēc otrās trešdaļas ulbrociešiem bija vairs tikai vienu vārtu pārsvars – 4:3, bet divas minūtes pirms pamatlaika beigām vadībā ar 6:5 jau atradās Talsu florbolisti. 59. minūtes izskaņā Aizupietim izdevās atjaunot neizšķirtu – 6:6. Pagarinājuma desmit minūtēs rezultāts nemainījās, bet pēcspēles metienos labāk veicās viesiem. Kamēr Ulbrokas komandas labā vienīgo "bullīti" realizēja Kristers Babris, bet talsinieki atbildēja ar Andreja Šķerberga, Arta Raituma un Adriana Spundes vārtu guvumiem, kas nodrošināja "Talsu NSS/Krauzers" uzvaru ar 7:6 un divus punktus turnīra tabulā.

Ķekavieši pārliecinoši pārāki par "Bausku"

"Ķekava/RB&B", kas izmisīgi cīnās par kvalificēšanos izslēgšanas spēlēm, šovakar viesojās pie turnīra pastarītes "Bauskas". Pirmais periods bija tikai pusē, kad viesi jau atradās vadībā ar 4:0. Pa golam bija iemetuši ķekavieši Endijs Kleistrovs, Raivo Simsons, Toms Ķeirāns un Klāvs Jansons. 11. minūtē ar vārtu guvumu atbildēja baušķenieks Pēteris Zeltiņš (1:4), tomēr cīņas gaitu tas neiespaidoja. Jau pirmajā trešdaļā Ķekavas komanda ieguva septiņu vārtu pārsvaru (8:1), pēc otrā perioda viesi atradās vadībā ar 9:4, bet visā mačā "Ķekava/RB&B" triumfēja ar 14:4.

"Lekrings" viesos uzvar "RTU/Rockets"

Cēsu "Lekrings", viesojoties Rīgā pie "RTU/Rockets", jau 4. minūtē pēc Emīla Dzalba metiena izvirzījās vadībā (1:0). 9.minūtē ar vārtu guvumu atbildēja rīdzinieks Renārs Preijers (1:1), tomēr pēc pirmā perioda minimāls pārsvars atkal bija viesiem – 2:1. Otrās trešdaļas sākumā mājiniekiem izdevās izvirzīties vadībā ar 3:2, bet līdz otrajam pārtraukumam cēsnieki atbildēja ar diviem goliem – 4:3. Pēdējais periods bija ļoti rezultatīvs, bet vairāk vārtu guva "Lekrings", kas galarezultātā svinēja pārliecinošu uzvaru ar 11:6.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...