Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vīriešu Virslīgā septiņas spēles, viena no tām - Daugavpilī

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu Virslīgā septiņas spēles, viena no tām - Daugavpilī
"Telms/Energokomplekss"
Foto: www.fkirlava.lv

Nedēļas nogalē florbola draugus gaida septiņas aizraujošās spēles, viena no tām – starp "Talsi/Triobet" un Stalbes "Pārgauju", lai popularizētu šo aizraujošo sporta veidu, notiks Daugavpils Olimpiskajā centrā.

Divi mači paredzēti šovakar. "Lielvārde" jau devusies uz Talsiem, lai pulksten 20 tiktos ar vietējo "Talsi/Triobet". Abas komandas atrodas uz viļņa - lielvārdieši uzvarējuši jau sešas spēles pēc kārtas, bet talsnieki iepriekšējā kārtā spēja atņemt punktu čempionāta līderiem – Cēsu "Lekringam". Abi šīvakara pretinieki pretendē uz augsto 3. vietu turnīra tabulā. Otra šīvakara spēle notiks Ķekavā, kur vietējie florbolisti uzņems Cēsu "Lekringu", sākums pulksten 20.15.

Rīt, 13. novembrī, notiks tikai viena spēle, bet ļoti interesanta, jo ievērojamas sastāva izmaiņas piedzīvojusī "Telms/Energokomplekss" Irlavā uzņems Stalbes "Pārgauju". Irlavnieki pieņēmuši veselus četrus bijušos FK "Rīga" spēlētājus – Tomu Kraukli, Edgaru Taubi, kā arī brāļus Alvi un Tomu Dāles. Pēc savainojuma sadziedēšanas ierindā solījās atgriezties arī Irlavas komandas uzbrukuma līderis Normunds Jansons, toties vēl viens uzbrucējs – Aivis Hammers, iespējams, jau būs devies atpakaļ uz Somiju, lai strādātu un arī florbolu spēlētu tur. Spēles sākums pulksten 19.

Svētdien, 14. novembrī, paredzētas četras spēles. Pulksten 15 Cēsu "Lekrings" Jogevā spēkosies ar vietējo SK "Selver/Tahe", pulksten 17 Liepājas "Kurši", kuri jau izcīnījuši divas uzvaras pēc kārtas, savā laukumā uzņems Irlavas "Telms/Energokomplekss", bet pulksten 19 Rīgas Olimpiskajā centrā čempioni "RTU/Inspecta" eksaminēs jaunos "Lielvārdes" florbolistus.

Pulksten 17 lielais florbols pirmo reizi viesosies Daugavpilī. Daugavpils Olimpiskajā centrā savas nūjas krustos divas Virslīgas komandas - "Talsi/Triobet", kura skaitīsies mājiniece, un Stalbes "Pārgauja". Jāatgādina, ka tas nebūt nav pirmais gadījums, kad Virslīgas komandas spēli ne savos laukumos. Šīgada čempionāta atklāšanas spēlē "RTU/Inspecta" un "Lekrings" tikās Madonā.

Visi, kurus interesē florbols, ir laipni lūgti 14.11. 2010. pulksten 17 apmeklēt vīriešu Virslīgas spēli Daugavpils Olimpiskajā centrā starp komandām "Talsi/Triobet" un "Pārgauja"! Ieeja – brīva.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  +2 [+] [-]

, 2010-11-12 19:27, pirms 14 gadiem
Jāiepūš florbola dvaka arī Latgales viņā galā... Lai izdodās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-14 22:39, pirms 14 gadiem
Super spēlē bija ļoti interesanta Talsi darija to kas viņiem ir jādara.