Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Florbola čempionātā turpinās ceturtdaļfināla spēles

Florbola čempionātā turpinās ceturtdaļfināla spēles
Vai FK "Rīga" uzvaras salto būs redzams arī uz "dzēsenītes"?
Foto: Mārtiņš Šults, floorball.lv

Šonedēļ turpināsies Hipolīzings Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas ceturtdaļfināla spēles. Jau šovakar pulksten 20.00 Irlavā savas nūjas krustos pagaidām visneprognozējamākais pāris – vietējais "Telms/Energokomplekss" un FK "Rīga". Lai iekļūtu pusfinālā, vienai no komandām jāizcīna trīs uzvaras.

FK "Rīga" - "Telms/Energokomplekss"
Abās pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs šīs komandas bija vienīgās, kuras panākumus dalīja uz pusēm. Pirmajā mačā ar 8:7 uzvarēja FK "Rīga" (uzvarētāju rindās Alvim Dālem trīs goli), bet otrajā "Telms/Energokomplekss" revanšējās ar 6:2. Sērijā rezultāts ir neizšķirts (1:1),

"Rubene" - "Jõgeva SK Tähe"
Kocēnu "Rubene" savā laukumu negaidīti pārliecinoši divas reizes (ar 6:3 un 7:2) apspēlēja igauņu klubu "Jõgeva SK Tähe", sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0. Sestdien un varbūt arī svētdien kocēniešus gaida smagas izbraukuma spēles Jogevā.

"RTU/Inspecta" – "Pārgauja"
Arī "RTU/Inspecta" teicami izmantoja sava laukuma priekšrocības, sērijas pirmajās divās spēlēs uzvarot Stalbes "Pārgauju". Pirmā mača rezultāts bija 6:3, bet otrā – 11:3 (pieci rezultativitātes punkti Artim Raitumam, bet pa četriem – Aināram Juškēvičam un Atim Blindam. Ļoti iespējams, ka rīdziniekiem pietiks ar vienu braucienu uz Cēsīm, kur izslēgšanas spēles aizvada stalbēnieši.

"Lekrings" - "Lielvārde"
Regulārā turnīra līderi – Cēsu "Lekrings", pret jaunajiem lielvārdiešiem savu uzvaru sēriju pagarināja līdz astoņpadsmit. Pirmajā mačā cēsnieki savus pretiniekus sagrāva ar 15:4 (Mārtiņam Rajeckim seši rezultativitātes punkti, bet Andrim Malkavam, Tomam Rīsmanim un Jānim Freivaldam – pa četriem). Arī otrajā spēlē bija ļoti līdzīgs rezultāts – 14:4. Šoreiz seši punkti Andrim Malkavam, bet pa četriem – Jānim Freivaldam un Tomam Rīsmanim. Neizskatās, ka „Lielvārdei” varētu izdoties atņemt saviem pretiniekiem kaut vienu uzvaru.

Ceturtdaļfināla spēļu pāri:

4ARubeneJõgeva SK Tähe2:0
3BFK RīgaTelms/Energokomplekss1:1
2CRTU/InspectaPārgauja2:0
1DLekringsLielvārde2:0

Ceturtdaļfināla spēļu kalendārs:

DatumsSākumsMājiniekiViesiVieta
12.03.20:00Telms/EnergokomplekssFK RīgaIrlava
13.03.15:00LielvārdeLekringsLielvārde
13.03.18:00Jõgeva SK TäheRubeneJogeva
13.03.20:00PārgaujaRTU/InspectaCēsis
14.03.15:00LielvārdeLekringsLielvārde
14.03.15:00Jõgeva SK TäheRubeneJogeva
14.03.17:00Telms/EnergokomplekssFK RīgaIrlava
14.03.20:00PārgaujaRTU/InspectaCēsis

Florbola līdzjutējus lūdzam pievērst uzmanību tam, ka Lielvārdē paredzētās spēles starp "Lielvārdi" un "Lekringu" pārceltas no pulksten 19.00 uz 15.00!

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Florbola savienība


, 2010-03-12 21:26, pirms 14 gadiem
autor, uzraksti par to kā Lielvārde nomainija spēles laiku
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.