Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Irlavnieki aizsūta FK "Rīga" mājās tukšā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Irlavnieki aizsūta FK "Rīga" mājās tukšā
Uzvaras vārtu autors Normunds Jansons (Nr. 5)
Foto: Mārtiņš Šults, floorball.lv

Šovakar Hipolīzings Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā tika noskaidrots pēdējais pusfinālists. Irlavas "Telms/Energokomplekss" ārkārtīgi sīvā cīņā tikai pagarinājuma 8. minūtē ar 3:2 pieveica FK "Rīga", sērijā uzvarot ar 3:1. Uzvaras vārti Normunda Jansona kontā.

Atgādināsim, ka sērijas pirmajā spēlē, kas notika Rīgā, ar 8:7 uzvarēja laukuma saimnieki, tiesa, otrajā galvaspilsētā notikušajā mačā ievērojami pārāki izrādījās irlavnieki – 6:2. Pirmajā Irlavā aizvadītajā mačā mājinieki bija pārāki ar 2:1, arī sērijā līdz trim uzvarām panākot tādu pašu pārsvaru. FK "Rīga" šodien derēja tikai uzvara, pretējā gadījumā sezona būtu beigusies.

Abas komandas spēlēja samērā piesardzīgi, rezultāts tika atklāts tikai 17. minūtē, kad "Telms/Energokomplekss" vadībā ar 1:0 izvirzīja Jānis Anis, izmantojot Edgara Malahovska piespēli. Irlavnieku prieki gan nebija ilgi – viesiem vajadzēja nedaudz vairāk par minūti, lai Konstantīns Balzaris no Riharda Mickēviča piespēles uz rezultātu tablo atjaunotu līdzsvaru – 1:1.

Otrā perioda pirmajās sekundēs zviedru leģionārs Niklass Nords deva iemeslu vēlreiz uzgavilēt vairāk kā simts līdzjutējiem – 2:1, piespēle Edija Hammera kontā. Un atkal FK "Rīga" spēja atspēlēties, tikai šoreiz tam vajadzēja ievērojami ilgāku laiku – 34. minūtē Irlavas komandas vārtsargu Māri Roni pārspēja Alvis Dāle (2:2)

Pēdējā trešdaļā abu komandu aizsardzības līnijas un vārtsargi bija veiksmīgi pretinieku uzbrukuma aktivitāšu neitralizēšanā, tāpēc uzvarētāju noskaidrošana tika atlikta uz pagarinājumu. Tikai papildlaika 8. minūtes izskaņā irlavniekam Normundam Jansonam pēc Armīna Ābola piespēles izdevās pārsteigt FK "Rīga" vārtsargu Ivaru Dišereitu – spēlē uzvara ar 3:2, sērija – ar 3:1, "Telms/Energokomplekss" pirmo reizi pusfinālā, kur būs jāmērojas spēkiem ar otru galvaspilsētas komandu – "RTU/Inspecta".

Uzvaras vārtu autors Normunds Jansons, ar kuru pēc spēles sazinājās portāls Sportacentrs.com, pastāstīja, ka šīs mačs tiešām bijis reti sīvs, jo abas komandas uzsvaru likušas uz aizsardzību. Gandrīz vai varot teikt, ka abas komandas izmantoja bezmaz visas savas reālākās vārtu gūšanas iespējas. Pagarinājumā lieliska izdevība uzvarēt bijusi FK "Rīga", kuras uzbrukuma līderis Alvis Dāle ar bumbiņu trāpījis pa mājinieku vārtu stabiņu. Pēc pāris minūtēm irlavnieki savu izdevību garām nelaida.

Jautāts, kur "Telms/Energokomplekss" aizvadīs pusfināla spēles, jo, kā zināms, Irlavas sporta laukums pusfināliem un fināliem atzīts par nepiemērotu, Normunds Jansons atklāja, ka rīt kluba vadošās amatpersonas vēl mēģinās panākt, lai Latvijas Florbola savienība atļauj spēlēt Irlavā. Gadījumā, ja tas tomēr neizdosies, irlavnieki savas mājas spēles aizvadīs Spuņciemā.

Latvijas Hipolīzings florbola vīriešu Virslīga, 14. marts

"Telms/Energokomplekss" – FK "Rīga" –– 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0)

Metienu attiecība:
31:31 (8:9, 8:9, 11:10, 4:3)

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2010-03-14 21:12, pirms 14 gadiem
ja irlavas haļavu limits uz pusfināliem būs izsmelts, tad pusfināli būs neinteresanti..
bet nu veicas stiprajiem..
lai Konstantīns Balzaris no Riharda Mickēviča piespēles, kaut kas šajā teikumā nav pareizi.. :|

     [+] [-]

, 2010-03-14 21:17, pirms 14 gadiem
ivars5 rakstīja: lai Konstantīns Balzaris no Riharda Mickēviča piespēles, kaut kas šajā teikumā nav pareizi.. :|
Izskatās, ka viss ir pareizi, pamēģini izlasīt visu teikumu.

     [+] [-]

, 2010-03-14 21:31, pirms 14 gadiem
mickevičs spēlē uzlaukuma??? kā viņš varēj iedot piespēli?
cik atceros kādreiz viņš bija vārtsargs.. bet pēc protokola skatos vārtos stāvējā dišereits.

     [+] [-]

, 2010-03-14 21:52, pirms 14 gadiem
Rihards ir vārtsargs un viņš nekādīgi nevarēja piespēli iedot,jo vārtos bija Ivars Dišereits !

Šodien vērojot spēli varēja noprast,ka veiksme ir irlavnieku pusē,jo FK RĪGAI bija ļoti daudz izdevību gūt vārtus,kas netika izmantoti !

Žēl...

P.S. ļoti garīgo uzlaboja vietējās "ultras" - 120-140cm augumā,kas baigi žestikulēja starplaikos un izrādija "cieņu" pret pretinieku faniem !

Nu tagad tik jāskatās,kas būs tālāk !!!

     [+] [-]

, 2010-03-14 22:20, pirms 14 gadiem
Piespēli neiedeva Rihards... ja nemaldos, tad tas bija Toms Dāle...

     [+] [-]

, 2010-03-14 22:40, pirms 14 gadiem
Ja neesi spēlē Ritvar, neraksti neko! Pagarinājumā Rīga iesita savos vārtos

  -1 [+] [-]

, 2010-03-14 22:47, pirms 14 gadiem
super, Rīga zaudēja!!! Kārtējais pierādījums, ka sezonā paveiktais nav pierādījums, ka esi stiprākais. Šajā gadījumā apstiprinājās baumas, ka Irlavas komanda pēdējo spēli regulārajā čempī pret Rīgu tā uz pusslodzi spēlēja.. - ar nolūku, lai atkostu pretinieka vājās vietas un gribēja izslēgšanas spēlēs tieši Rīgu pretī..(protams Rīga uzvarēja un Irlavai atlika gatavoties spēlei pret rīgu izslēgšanas spēlēs). Un rezultāts tam visam tagad redzams.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-14 23:03, pirms 14 gadiem
Vietējais, Tu neesi skumīgs?

  -2 [+] [-]

, 2010-03-14 23:32, pirms 14 gadiem
Protams, ka ne! Kā tu skumsi, ja lielākā daļa Latvijas priecājas - Hokejā uzvara un arī florbolā...

  +1 [+] [-]

, 2010-03-14 23:35, pirms 14 gadiem
vietējais4 rakstīja: Protams, ka ne! Kā tu skumsi, ja lielākā daļa Latvijas priecājas - Hokejā uzvara un arī florbolā...
Tagad sanāca smiekli ! Domā,ka lielākā Latvijas daļa par Irlavas uzvaru priecājas ?

  -2 [+] [-]

, 2010-03-14 23:41, pirms 14 gadiem
Apsveicu Irlavas komandu!

Jautājums LFS: Spuņciemā ir vismaz 350 sēdvietas, kuras prasījāt no Irlavas sporta zāles?

     [+] [-]

, 2010-03-14 23:43, pirms 14 gadiem
Tomazz rakstīja: Apsveicu Irlavas komandu!

Jautājums LFS: Spuņciemā ir vismaz 350 sēdvietas, kuras prasījāt no Irlavas sporta zāles?
LFS kalendārā vēl nav Spuņciema, laukumu problēmai pasekošu.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-15 09:27, pirms 14 gadiem
vietējais4 rakstīja: super, Rīga zaudēja!!! Kārtējais pierādījums, ka sezonā paveiktais nav pierādījums, ka esi stiprākais. Šajā gadījumā apstiprinājās baumas, ka Irlavas komanda pēdējo spēli regulārajā čempī pret Rīgu tā uz pusslodzi spēlēja.. - ar nolūku, lai atkostu pretinieka vājās vietas un gribēja izslēgšanas spēlēs tieši Rīgu pretī..(protams Rīga uzvarēja un Irlavai atlika gatavoties spēlei pret rīgu izslēgšanas spēlēs). Un rezultāts tam visam tagad redzams.
Rezultāts redzams...tam var piekrist. Irlava kārtīgā playoff kapiņā izrāva uzvaru ar 3-1. Tik pat labi varējām braukt trešdien uz Rīgu turpināt. Bet pārējais tavs teksts ir suņa murgi. Jogeva, Irlava un Rīga...jebkura kombinācija neko labu nesola. Irlavas pusē bija sportiskā veiksme (Irlavas spēlēs) un sērijas liktenis tika izlemts izcili neveiksmīgas "haļavas" rezultātā, kā arī neaizmirsīsim p*** Kumerdanka ieskaitīto piektdienas golu - Roņa iekrišana ar bumbu vārtos tika palaista garām. Nu neko. Visu jau nosaka tiesneši ar vienu lēmumu! Tāda dzīve. Apsveicu Irlavas džekus un tos skatītājus kas novērtē spēli un pretiniekus.

     [+] [-]

, 2010-03-15 16:42, pirms 14 gadiem
lyla rakstīja: Rezultāts redzams...tam var piekrist. Irlava kārtīgā playoff kapiņā izrāva uzvaru ar 3-1. Tik pat labi varējām braukt trešdien uz Rīgu turpināt. Bet pārējais tavs teksts ir suņa murgi. Jogeva, Irlava un Rīga...jebkura kombinācija neko labu nesola. Irlavas pusē bija sportiskā veiksme (Irlavas spēlēs) un sērijas liktenis tika izlemts izcili neveiksmīgas "haļavas" rezultātā, kā arī neaizmirsīsim p*** Kumerdanka ieskaitīto piektdienas golu - Roņa iekrišana ar bumbu vārtos tika palaista garām. Nu neko. Visu jau nosaka tiesneši ar vienu lēmumu! Tāda dzīve. Apsveicu Irlavas džekus un tos skatītājus kas novērtē spēli un pretiniekus.
Nu tad pastāsti kas gan bija vainas tiesāšanā? nepamatoti ieskaitīja vārtus kurus pats Ivars "ievilka" savos vārtos? Vai arī neizdomāja vārtus tur kur viņu nemaz nebija? ronis bija vārtos, bet vārti tiek skaitīti tikai tad, ja tajos ir bumbiņa, bet izskatās ka tu stāvēji blakus - tuvāk par Kumerdanku un visu noteikti labāk redzēji... Savas neveiksmes vienmēr vieglāk novelt uz citiem, jo ne jau jūs spējāt zaudēt, bet kā vienmēr tiesneši piepieda jūs to izdarīt!

     [+] [-]

, 2010-03-15 17:55, pirms 14 gadiem
Garinshs rakstīja: Nu tad pastāsti kas gan bija vainas tiesāšanā? nepamatoti ieskaitīja vārtus kurus pats Ivars "ievilka" savos vārtos? Vai arī neizdomāja vārtus tur kur viņu nemaz nebija? ronis bija vārtos, bet vārti tiek skaitīti tikai tad, ja tajos ir bumbiņa, bet izskatās ka tu stāvēji blakus - tuvāk par Kumerdanku un visu noteikti labāk redzēji... Savas neveiksmes vienmēr vieglāk novelt uz citiem, jo ne jau jūs spējāt zaudēt, bet kā vienmēr tiesneši piepieda jūs to izdarīt!
Ronis bija ar visu bumbiņu vārtos ! Bet nu kas bijis,bijis !
Nejau visu spēli tiesneši noraka ! Bija situācijas,kur prasijās sods,bet tas bija pret abām komandām - tā kā tiesnešus vainot nevar !

  +1 [+] [-]

, 2010-03-15 20:44, pirms 14 gadiem
man jau likas ka es vienīgīgais to redzēju. Tas par ieskaitītiem un neieskaitītiem vārtiem.
lyla rakstīja: Rezultāts redzams...tam var piekrist. Irlava kārtīgā playoff kapiņā izrāva uzvaru ar 3-1. Tik pat labi varējām braukt trešdien uz Rīgu turpināt. Bet pārējais tavs teksts ir suņa murgi. Jogeva, Irlava un Rīga...jebkura kombinācija neko labu nesola. Irlavas pusē bija sportiskā veiksme (Irlavas spēlēs) un sērijas liktenis tika izlemts izcili neveiksmīgas "haļavas" rezultātā, kā arī neaizmirsīsim p*** Kumerdanka ieskaitīto piektdienas golu - Roņa iekrišana ar bumbu vārtos tika palaista garām. Nu neko. Visu jau nosaka tiesneši ar vienu lēmumu! Tāda dzīve. Apsveicu Irlavas džekus un tos skatītājus kas novērtē spēli un pretiniekus.

     [+] [-]

, 2010-03-16 12:04, pirms 14 gadiem
Garinshs rakstīja: Nu tad pastāsti kas gan bija vainas tiesāšanā? nepamatoti ieskaitīja vārtus kurus pats Ivars "ievilka" savos vārtos? Vai arī neizdomāja vārtus tur kur viņu nemaz nebija? ronis bija vārtos, bet vārti tiek skaitīti tikai tad, ja tajos ir bumbiņa, bet izskatās ka tu stāvēji blakus - tuvāk par Kumerdanku un visu noteikti labāk redzēji... Savas neveiksmes vienmēr vieglāk novelt uz citiem, jo ne jau jūs spējāt zaudēt, bet kā vienmēr tiesneši piepieda jūs to izdarīt!
Es nesaku, ka vainīgi tiesneši. Izlasi uzmanīgāk manu vēstījumu. Tu noteikti būsi mani pārpratis...Es runāju par to, ka trešās spēles likteni izšķīra strīdīgi vārti. Tā situācija ir beigusies un neko vairs izmainīt nevar (var gari un plaši diskutēt vai tiešām VISA bumbiņa pārdancoja pāri līnijai un ka Ivars varēja nospēlēt veiksmīgāk utt). Ceturtajā spēlē Ronis ar bumbu rokās ievēlās vārtos. Tik pat strīdīgs moments...Katrai pusei par kādu epizodi bija iebildumi, bet tas pieder pie lietas! Brīžam Kumerdanka kungs neredz epizodes, kuras būtu jāredz, bet norakstīsim to uz viņa jaunību - "zaļš" vēl. Es nevienu nevainoju, tikai žēl par sezonas beigšanos šādā veidā...2 neveiksmīgu epizožu dēļ. Tam ta vismaz piekrīti?