Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien noskaidrots jau trešais pusfinālists - "RTU/Inspecta"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien noskaidrots jau trešais pusfinālists - "RTU/Inspecta"
Foto: Mārtiņš Šults, floorball.lv

Hipolīzings Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā šodien tika noskaidrots jau trešais pusfinālists – „RTU/Inspecta”, kas tieši tāpat kā „Lekrings” un „Rubene”, savā sērijā uzvarēja ar 3:0. Sērijas pēdējā mačā rīdzinieki sagrāva Stalbes „Pārgauju” ar 11:3.

Spēle notika Cēsu sporta namā, kas uz izslēgšanas spēļu laiku bija kļuvis par "Pārgaujas" mājas laukumu. Mača rezultāts tika atklāts jau pirmajā minūtē, kad rīdzinieks Artis Raitums pārspēja mājinieku vārtsargu Valtu Stūri – 1:0. "RTU/Inspecta" turpināja tādā pašā garā un nepilnu 11 minūšu laikā jau panāca 3:0. 18. minūtē Lauris Ābols vienus vārtus gan atguva – 1:3.

Otrajā periodā Rīgas komanda rezultātam pieplusoja vēl trīs golus. Interesanti, ka pirmo četru vārtu guvumos aktīvi bija līdzdarbojies Artis Raitums, kuram jau bija trīs goli un viena rezultatīva piespēle.

Pēdējā trešdaļā pirmās minūtes laikā laukuma saimnieki divus vārtus atguva, panākot 3:6. Kā izrādījās, tas bija tikai īslaicīgs veiksmes uzplaiksnījums, jo atlikušajā laikā pie panākumiem tika tikai viesi – "RTU/Inspecta" guva vēl piecus vārtus, uzvarot ļoti pārliecinoši – ar 11:3.

"RTU/Inspecta" treneris Andris Pīlups portālam Sportacentrs.com atklāja, ka ir ļoti apmierināts ar spēles gaitu. Šoreiz, atšķirībā no iepriekšējiem mačiem, jau pašā sākumā izdevās izvirzīties vadībā. Kopumā jāsaka, ka visa komanda nocīnījās ļoti labi, pie tam - spēlēja ar tādu kā viegluma sajūtu. Protams, varēja būt mazāk noraidījumu, bet arī mazākumā izdevās gūt divus vārtus.

Jautāts, kuru pretinieku gribētu pusfinālā - "Telms/Energokomplekss" vai FK "Rīga", Pīlupa kungs atzina, ka par to vēl nav ne domāts, ne runāts. Īpašu atšķirību starp šīm komandām viņš neredzot, tāpēc - kas nāks pretī, ar to arī spēlēs.

Latvijas Hipolīzings florbola vīriešu Virslīga, 13. marts

"Pārgauja" - "RTU/Inspecta" –– 3:10 (1:3, 0:3, 2:5)

Metienu attiecība:
28:40 (8:13, 6:11, 14:16)
Rezultatīvākie:
"Pārgauja" – Ivo Balodis 3 (1+2).
"RTU/Inspecta" – Artis Raitums 5 (4+1), Ainārs Juškēvičs 4 (3+1), Atis Blinds 2 (0+2), Andrejs Cvetkovs 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2010-03-14 10:35, pirms 14 gadiem
R-T-U.!

     [+] [-]

, 2010-03-14 21:38, pirms 14 gadiem
Malači!! Tā tik turpināt!!