Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubene" parāda raksturu un iekļūst pusfinālā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" parāda raksturu un iekļūst pusfinālā
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Īsta trillera cienīgi notikumi šovakar risinājās Jogevā, kur Hipolīzings Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas trešo ceturtdaļfināla spēli aizvadīja vietējā "Jõgeva SK Tähe" un Kocēnu "Rubene". Kocēnieši pēc pirmajām desmit minūtēm bija nokļuvuši zaudētājos ar 0:4, tomēr spēja saņemties un izcīnīt panākumu ar 8:7, sērijā uzvarot ar 3:0.

Spēles sākums "Rubenei" tiešām bija kā auksta duša – no 5. līdz 11. minūtei laukuma saimnieki viesu vārtsargu Ingu Denovu pamanījās pārspēt četras reizes – 4:0. 14. minūtē Gatus Akūlovs atvēra kontu arī "Rubenes" goliem – 4:1, bet pēc nepilnas minūtes igauņu kluba leģionāri Pāvels Semjonovs un Valērijs Maslovs atjaunoja četru vārtu starpību – 5:1. Pirmais periods izrādījās reti rezultatīvs, jo līdz pārtraukumam tika gūti vēl trīs vārti – Atis Stepāns, Jānis Inģists un Gatis Akūlovs rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 5:4.

Otrajā periodā abas komandas spēlēja daudz piesardzīgāk un tikai trešdaļas otrajā pusē apmainījās ar vārtu guvumiem – 6:5, viesu rindās izcēlās Jānis Bagāts. Pēdējā perioda sākumā divus golus iemeta Atis Stepāns, izvirzot viesus vadībā ar 7:6. 52. minūtē Pāvels Semjonovs panāca izlīdzinājumu, tomēr galavārds piederēja "Rubenei" – 58. minūtē Jānis Bagāts no Ivara Jēkabsona piespēles iemeta uzvaras vārtus (8:7), atlikušajās minūtēs mājiniekiem tā arī neizdevās atspēlēties.

Latvijas Hipolīzings florbola vīriešu Virslīga, 13. marts

"Jõgeva SK Tähe" - "Rubene" –– 7:8 (5:4, 1:1, 1:3)

Metienu attiecība:
24:34 (11:15, 5:10, 8:10)
Rezultatīvākie:
"Jõgeva SK Tähe" – Pāvels Semjonovs 4 (2+2), Valērijs Maslovs 2 (2+0), Nikolajs Rops 2 (1+1).
"Rubene" – Atis Stepāns 4 (3+1), Jānis Bagāts 3 (2+1), Ivars Jēkabsons 3 (0+3), Gatis Akūlovs 2 (2+0).

Izmantotie resursi:
floorball.lv