Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"RTU/Inspecta" un "Lekrings" turpinās cīņu par zeltu

Jānis Celmiņš

"RTU/Inspecta" un "Lekrings" turpinās cīņu par zeltu
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Nedēļas nogalē, 10. un 11. aprīlī, Olimpiskajā Sporta centrā turpināsies Hipolīzings Florbola čempionāta vīriešu virslīgas finālspēles, kurās cīņā par zelta medaļām tiekas vīriešu florbola komandas "RTU/Inspecta" un "Cēsu Lekrings".

Cīņa par 1. vietu florbola čempionātā starp abām komandām 10. aprīlī sāksies plkst. 19.00, savukārt 11. aprīlī – plkst.14.00. Svētdienas, 11. aprīļa, izšķirošo spēli tiešraidē translēs telekompānija LTV 7.

Divās iepriekšējās spēlēs, kas 3. un 4. aprīlī notika Cēsīs, uzvaru pār Cēsu "Lekrings" izcīnīja "RTU/Inspecta", tāpēc "RTU/Inspecta" pagaidām sērijā līdz četrām uzvarām atrodas vadībā ar 2:0.

"Sērijas pirmās spēles ir aizvadītas – varējām novērtēt gan savas, gan pretinieku stiprās un vājās puses. Tagad visu analizēsim un domāsim, kā uzvarēt. Pretinieks ir spēcīgs, bet ne neuzvarams, domāju, ka panikai nav iemesla," portālam Sportacentrs.com pēc diviem zaudējumiem sērijā atzina "Lekrings" komandas galvenais treneris Normunds Grunckis.

Pusfināla sērijās "Lekrings" ar 3:0 pieveica komandu "Rubene", bet "RTU/Inspecta" pārspēja Irlavas "Telms/Energokomplekss" vienību.

Piektā spēle starp "RTU/Inspecta" un "Lekrings" nepieciešamības gadījumā tiks aizvadīta 17.aprīlī Valmierā, kur pēc tam notiks arī sestais un septītais mačs, ja tādi būs nepieciešami.

Informāciju sagatavoja:
Egita Kancāne,
RTU Informācijas centra korespondente