Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien dalīs bronzu, rīt varbūt jau zeltu?

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien dalīs bronzu, rīt varbūt jau zeltu?
"Lekrings" pret "RTU/Inspecta"
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šodien turpināsies Hipolīzings Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas finālspēļu sērija starp Rīgas "RTU/Inspecta" un Cēsu "Lekringu", kurā rīdzinieki izvirzījušies vadībā ar 2:0. Vispirms gan laukumā dosies Kocēnu "Rubene" un Irlavas "Telms/Energokomplekss", lai vienā spēlē noskaidrotu čempionāta bronzas godalgu īpašniekus.

"Rubene" un "Telmss/Energokomplekss" šīs sezonas regulārajā turnīrā tikās divas reizes. Irlavnieki uzvarēja savā laukumā (6:2), bet atbildes spēlē kocēnieši revanšējās – 8:6. Izslēgšanas spēlēs "Rubene" ar 3:0 uzvarēja "Jõgeva SK Tähe", bet ar 0:3 piekāpās "Lekringam". "Telms/Energokomplekss" trīs spēļu sērijā pārspēja "Kuršus", ar 3:1 pieveica FK "Rīga", bet ar 0:3 atzina "RTU/Inspecta" pārākumu. Cīņa par bronzas godalgām notiks Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, sākums pulksten 15:30.

Šodien pulksten 19:00 Rīgas Olimpiskajā centrā cīņu par čempionu titulu turpinās abi Latvijas florbola milži – "RTU/Inspecta" un „Lekrings". Jāatzīst, ka patreizējie valsts čempioni – Cēsu "Lekrings", nonākuši samērā neapskaužamā situācijā, jo sērijā, kura ilgs līdz vienas komandas četrām uzvarām, pašlaik zaudē ar 0:2.

Pagājušās nedēļas nogalē abas komandas divas reizes spēkojās Cēsīs. Pirmajā spēlē Rīgas komanda uzvarēja ar 7:6, uzvaras vārtus gūstot tikai vienu minūti pirms pamatlaika beigām, bet otrajā uzvarētāji tika izšķirti ar pēcspēles metienu palīdzību – atkal pārāki izrādījās rīdzinieki, kas uzvarēja ar 5:4.

Ja "RTU/Inspecta" turpinās tādā pašā garā, jau rīt šī komanda pirmo reizi sava kluba vēsturē varētu kļūt par valsts čempioniem. Tomēr jācer, ka cēsnieki būs saņēmušies, lai finālsēriju padarītu garāku un interesantāku.

Rītdienas finālspēli, kas sāksies pulksten 14:00, tiešraidē translēs LTV 7. Florbola komanda "RTU/Inspecta", pateicoties kuras iniciatīvai notiks šī televīzijas translācija, aicina visus līdzjutējus, kuriem vien tas ir iespējams, nākt un klātienē atbalstīt abus finālistus. Rīgas Olimpiskajā centrā vietas pietikšot visiem, sevišķi studentiem un skolēniem, kuriem, uzrādot apliecības, ieeja būs par brīvu. Pārējiem apmeklētājiem biļete maksās tikai vienu latu.

Vīriešu Virslīgas finālsērijas kalendārs:

DatumsLaiksMājniekiViesiVietaRez.
03.04.18:00LekringsRTU/InspectaCēsis6:7
04.04.18:00LekringsRTU/InspectaCēsis4:5 PM
10.04.15:30RubeneTelms/EnergokomplekssValmieras OC
10.04.19:00RTU/InspectaLekringsRīgas OC
11.04.14:00RTU/InspectaLekringsRīgas OC (LTV7)
*17.04.?LekringsRTU/InspectaValmieras OC
*18.04.?LekringsRTU/InspectaValmieras OC
*24.04.?LekringsRTU/InspectaValmieras OC

.*Ja būs nepieciešams

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2010-04-10 11:15, pirms 14 gadiem
R-T-U. Uzvara!