Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Talsenieki salauž "Rubenes" pretestību

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Talsenieki salauž "Rubenes" pretestību
"Talsi/Triobet"
Foto: www.talsifk.lv

Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgā šovakar "Talsi/Triobet" uzņēma Kocēnu "Talsi/Triobet". Ja mača vidū rezultāts vēl bija neizšķirts (3:3), tad visa spēle noslēdzās ar pārliecinošu Talsu komandas uzvaru – 10:4. Otro spēli pēc kārtas ar lielisku rezultativitāti izcēlās Pēteris Freimanis, kuram šoreiz septiņi punkti.

Spēles rezultātu gan atklāja viesi – jau 3. minūtes sākumā vārtus guva kocēniešu kapteinis Jānis bagāts – 1:0. Pēc pirmā perioda vadībā tomēr atradās jau Talsu komanda – 3:2. 30. minūtē Bagāts panāca izlīdzinājumu (3:3), viņam tie bija jau trešie vārti šajā mačā. Turpinājumā nekāda sīvā spēkošanās gan neiznāca pēc otrā perioda "Talsi/Triobet" bija priekšā ar 5:3, bet visā mačā uzvarēja ar 10:4. Pēteris Freimanis talsenieku labā guva trīs vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles. Lieliska spēle arī Mārim Āboltiņam, kura kontā četri goli.

Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīga, 9. janvāris

"Talsi/Triobet" – "Rubene" 10:4 (3:2, 2:1, 5:1)

Metienu attiecība:
30:47 (8:12, 8:14, 14:21)
Rezultatīvākie:
"Talsi/Triobet" – Pēteris Freimanis 7 (3+4), Māris Āboltiņš 4 (4+0), Matīss Sproģis 2 (2+0), Oskars Sidra 2 (1+1).
"Rubene" – Jānis Bagāts 3 (3+0), Atis Stepāns 2 (1+1), Ivars Jēkabsons 2 (0+2).

Šodien jau notikušajās vīriešu Virslīgas spēlēs Ulbrokieši pārliecinoši izrēķinājās ar "Kuršiem", Pastarīšu derbijā uzvarēja "Latgranula/Līgatne", SK "Pārgauja" Jogevā pārtrauca igauņu uzvaru sēriju, bet sieviešu Virslīgas spēlēs Māsas Bankavas nodrošināja uzvaru "Rubenei" un "Valmiera/BSS" ar pusotru maiņu pieveica "Ķekavas novadu".

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...