Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Līderes dala punktus, vairāk tiek Cēsu "Lekringam"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Līderes dala punktus, vairāk tiek Cēsu "Lekringam"
Cēsu "Lekrings". Vidū - uzvaras vārtu autors Toms Rīsmanis. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Pirmajā no trim šovakar paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm tikās divas līderu trijnieku pārstāvošas komandas - "Talsu NSS/Krauzers" uzņēma Cēsu "Lekringu". Pamatlaikā izskaņā talseniekiem izdevās dzēst divu vārtu deficītu, garantējot sev vismaz punktu (8:8), bet pagarinājumā ar precīzu metienu uzvaru cēsniekiem un divus punktus turnīra tabulā nodrošināja Toms Rīsmanis, kurš nebija apturams jau otro spēli pēc kārtas – 9:8. Citās spēlēs "Valmiera" viesos ar 8:3 uzvarēja "Bausku", bet "Irlava" savā laukumā ar 7:4 pieveica Liepājas "Kuršus".

Ja spēlē starp komandām "Talsu NSS/Krauzers" un "Lekrings" (Cēsis) kāda no vienībām izcīnītu uzvaru pamatlaikā, tad iegūtie trīs punkti tai garantētu turnīra līderes godu līdz pat nākamās nedēļas nogalei. Pirmie savu pieteikumu uz tādu iespēju izdarīja talsenieki, jo Matīss Fogelis jau 2. minūtē atklāja šī mača rezultātu – 1:0. 5. minūtē sekoja cēsnieku atbilde – 1:1, ar vārtu guvumu izcēlās Edgars Puriņš. Perioda vidū laukuma saimniekus vēlreiz vadībā izvirzīja Jānis Škutāns (2:1), bet pirms pirmā pārtraukuma situācija bija mainījusies, jo viesu labā pa golam bija iemetuši Krišs Treimanis un Toms Rīsmanis – 3:2. Arī pēc otrās trešdaļas Cēsu komandai bija vienu vārtu pārākums (5:4), bet četras minūtes pirms pamatlaika beigām, kad ar vārtu guvumu izcēlās Kaspars Lisovskis, "Lekringam" bija divu vārtu handikaps – 8:6. Komandai "Talsu NSS/Krauzers" tomēr izdevās izvairīties no zaudējuma pamatlaikā – 57. minūtē vārtus guva Matīss Jorens Švedenbergs (7:8), bet 59. minūtē – spēlējošais treneris Artis Raitums – 8:8, bija jāaizvada papildlaiks. Jau pagarinājuma pirmajā minūtē Emīla Dzalba piespēli izšķirošo vārtu guvumā pārvērta Toms Rīsmanis, nodrošinot Cēsu "Lekringam" uzvaru ar 9:8 un divus punktus turnīra tabulā.

"Valmiera" pie otrās uzvaras tiek Bauskā

Šovakar Bauskā nūjas krustoja abas komandas, kurām līdz šim bija tikai pa vienai uzvarai - "Bauska" uzņēma "Valmieru". Pēc pirmā perioda vadībā ar 2:1 atradās viesi, jo uz diviem valmieriešu Matīsa Salmiņa un Mārtiņa Broka vārtu guvumiem baušķenieki spēja atbildēt tikai ar vienu Pētera Zeltiņa golu. Otrās trešdaļas laikā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās valmierietis Patriks Brieže, pamatīgi nosverot uzvaras svaru kausu savas komandas pusē – 4:1. Pēdējā periodā viesi savu panākumu turpināja attīstīt – FBK "Valmiera" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:3.

"Irlava" pēdējā periodā nokautē Liepājas "Kuršus"

Piecās spēlēs tikai vienu uzvaru guvusī "Irlava" savā laukumā uzņēma par vienu panākumu bagātāko Liepājas komandu "Kurši". Jau 3. minūtē pie vārtu guvuma tika liepājnieki Raita Buša personā (1:0), bet laukuma saimnieki ļoti ātri savācās un izvirzījās vadībā ar 2:1, pa golam pretinieku vārtos iemeta Toms Zālmanis un Tomass Alksniņš. Pēc pirmā perioda vadībā ar 3:2 jau atkal atradās viesi. Otrajā trešdaļā irlavniekiem izdevās atjaunot neizšķirtu rezultātu, bet pēdējā periodā viņi guva trīs bezatbildes vārtus, līdz ar to "Irlava" varēja svinēt svarīgu uzvaru ar 7:4.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2021-10-03 22:15, pirms 2 gadiem
Tas puikiņš, kas ārzemes spēlē, bēdīgs, jo nevar fb komentos iesmirdēt atkal kaut ko par Rubeni.

     [+] [-]

, 2021-10-03 23:11, pirms 2 gadiem
Kā zini, ka nevar?

     [+] [-]

, 2021-10-04 07:33, pirms 2 gadiem
Кризис rakstīja: Tas puikiņš, kas ārzemes spēlē, bēdīgs, jo nevar fb komentos iesmirdēt atkal kaut ko par Rubeni.
Kurš tieši?