Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"RTU/Rockets" neļauj debitantiem atgūt līderu godu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"RTU/Rockets" neļauj debitantiem atgūt līderu godu
"RTU/Rockets". Foto: floorball.lv

Pirmajā no četrām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm turnīra pastarīte "RTU/Rockets" (Rīga) Rimi Olimpiskajā centrā uzņēma pārsteidzošo debitanti FBK SĀC, kas uzvaras gadījumā būtu atguvusi Virslīgas līderes godu. Rīdzinieki to nepieļāva, ārkārtīgi spraigā cīņā pārspējot ādažniekus ar 6:5, uzvaras vārti Imanta Lastovska kontā.

Rimi Olimpiskajā centrā spēkiem mērojās divas komandas, kas līdz šim bija cīnījušās ar diametrāli pretējiem rezultātiem – turnīra pastarīte "RTU/Rockets", kam līdz šim bija tikai viena uzvara, uzņēma debitanti FBK SĀC, kas četrās spēlēs bija piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu. Rīdziniekos gan tas nekādu respektu neradīja – viņi pēc Toma Ķeirāna un Renāra Preijera trāpījumiem jau pirmo piecu minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 2:0. Ādažnieki nepalika atbildi parādā – pa golam iemeta Kristaps Krujelis un Kristers Januševskis, tāpēc 12. minūtē rezultāts jau atkal bija neizšķirts – 2:2. Līdzsvars uz rezultātu tablo bija skatāms arī pirms pirmā pārtraukuma – 3:3. Otrās trešdaļas laikā minimālu pārsvaru (5:4) ieguva viesi. Toties pēdējā periodā vārtus guva tikai laukuma saimnieki – 50. minūtē Jēkabs Senkāns atjaunoja neizšķirtu (5:5), bet 58. minūtē, kad "RTU/Rockets" spēlēja skaitliskajā vairākumā, Mārtiņa Mickeviča piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Imants Lastovskis – 6:5.

"Lekrings" Liepājā jau pirmajā periodā sakauj "Kuršus"

Cēsu "Lekrings" šovakar viesojās pie Liepājas komandas FK "Kurši", kas iepriekšējā kārtā bija piedzīvojusi zaudējumu mačā pret turnīra pastarīti "Bausku". Spēlē pret cēsniekiem Liepājas florbolisti jau 6. minūtē pēc Ralfa Poļa metiena atklāja rezultātu (1:0), bet tā bija vienīgā reize, kad viņi šajā cīņā atradās vadībā. Līdz pirmajam pārtraukumam vienus vārtus guva cēsnieks Emīls Dzalbs, divus – Edgars Puriņš, bet trīs – Toms Rīsmanis, praktiski izšķirot šīs spēles likteni (6:1). Pēc otrās trešdaļas "Lekrings" atradās vadībā ar 7:3, bet visā mačā svinēja uzvaru ar 8:3.

"Oxdog Ulbroka LU" atspēlējas un pārspēj "Irlavu"

Ulbrokas sporta kompleksā šovakar nūjas krustoja divas komandas, kurām jaunajā sezonā ar punktu gūšanu veicas ne pārāk labi - "Oxdog Ulbroka LU" uzņēma "Irlavu". Spēli rezultatīvi sāka irlavnieki, kas pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 2:0, ar vārtu guvumiem izcēlās Kristaps Kazlovskis un Tomass Alksniņš. Otrās trešdaļas laikā ulbrokiešiem izdevās panākt izlīdzinājumu (2:2), turklāt ne bez pretinieku palīdzības, jo vienu reizi viņi paši ieraidīja bumbiņu savos vārtos, bet otru golu iemeta mājinieks Artūrs Narogs. Pēdējā periodā pēc Matīsa Kristiana Morozova un Kristera Eglīša metieniem vadībā ar 4:2 jau izvirzījās "Oxdog Ulbroka LU", kas galarezultātā svinēja smagi nākušu uzvaru ar 4:3.

"Rubene" viesos uzvar "Lielvārdi/Fat Pipe" un atgūst līderes godu

Pašreizējā čempione "Rubene" (Kocēni) šovakar viesojās pie šī titula iepriekšējās īpašnieces "Lielvārdes/Fat Pipe", kas jauno sezonu sākusi ne pārāk pārliecinoši, pirmajās piecās spēlēs tiekot pie tikai pieciem punktiem. Tomēr tieši lielvārdieši bija veiksmīgāki mača ievadā, 3. minūtē 24 sekunžu laikā gūstot divus vārtus – 2:0. Pa bumbiņai viesu vārtos ieraidīja Oskars Tūtāns un Sandis Mihailovskis. Kocēnu komanda nekavējās ar atbildi, līdz. 18 minūtei izvirzoties vadībā ar 4:2, pa golam Emīla Šūmaņa, Ivo Baloža, Matīsa Celma un Mārtiņa Muižnieka kontā. Līdz pirmajam pārtraukumam abas vienības vēl paspēja apmainīties ar vārtu guvumiem – uz lielvārdieša Oskara Tūtāna precīzo raidījumu ar vārtu guvumu atbildēja Mārtiņš Muižnieks (5:3). Divu vārtu pārsvars viesiem bija arī pēc otrās trešdaļas (7:5), bet galarezultātā "Rubene" svinēja pat ļoti pārliecinošu uzvaru ar 12:6.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2021-10-03 09:32, pirms 3 gadiem
raķetes pārsteidza, snaiperi nemāk spēlēt no pirmā numura. šie punkti ļoti pietrūks sezonas beigās...

Ulbroka, Liepāja, Lielvārde bez lieliem pārsteigumiem