Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Blumfelds: "Mūs labi pavilka Salcevičs"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Blumfelds: "Mūs labi pavilka Salcevičs"
Niks Blumfelds Stalbē guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli
Foto: Ritvars Raits, Floorball.lv

Trešo uzvaru pēc kārtas Elvi florbola līgā izcīnījuši pērnās sezonas finālisti "Lielvārde/FatPipe", kas viesos ar 6:4 svinēja uzvaru pār Stalbes "Pārgauju". Par labāko uzvarētājiem atzina Niku Blumfeldu, kurš gan sarunā ar Sportacentrs.com nekautrējās uzslavēt komandas vārtu vīru.

Pērn Stalbes "Pārgauja" un "Lielvārde/FatPipe" aizvadīja dramatisku septiņu spēļu sēriju pusfinālā, izšķirošajā mačā Lielvārdei izcīnot uzvaru savā laukumā. Šīs sezonas ievadā abas komandas aizvadīja savstarpējo dueli Stalbē un, kaut arī pēc pirmā perioda bija nonākuši iedzinējos ar 1:2, "Lielvārde/FatPipe" svinēja 6:4 panākumu, ierakstot trešo uzvaru pēc kārtas čempionāta kopvērtējumā. Ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlās Niks Blumfelds, kurš saņēma labākā spēlētāja balvu savā komandā, sniedzot arī komentāru Sportacentrs.com:

"Spēle bija agresīva un centāmies rādīt savu labāko sniegumu. Stalbē ir mazā izmēra laukums, tādēļ jāspēlē ātri. Bijām kārtīgi koncentrējušies mačam un gatavi cīņai. Spēles laikā tikām pie daudz metieniem un bīstamiem vārtu gūšanas momentiem. Ļoti labi spēlē bija iejuties mūsu vārtsargs Jānis Salcēvičs, glābjot no sāncenšu uzbrukumiem. Noteikti gribētu uzslabēt visu komandu par cīņassparu un neatlaidību."