Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Florbolā papildlaiku spēlēs četratā pret četriem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Florbolā papildlaiku spēlēs četratā pret četriem
Kārlis Bulāns guvis līdz šim pēdējos vārtus Elvi līgā
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Latvijas Florbola savienības Valdes sēdē pieņemts lēmums ar nākamo sezonu papildlaiku aizvadīt, katrai komandai laukumā esot četriem spēlētājiem un vārtsargam.

Ņemot vērā, ka jebkuras atkāpes no florbola spēles noteikumiem ir jāsaskaņo ar Starptautisko Florbola federāciju (IFF), Latvijas Florbola savienība (LFS) vērsās pie IFF ar lūgumu atļaut papildlaiku pēc Latvijas 26. čempionāta florbolā spēlēm, ja tāds nepieciešams, spēlēt formātā ar četriem laukuma spēlētājiem un vārtsargu.

Saņemot akceptu no IFF, nākamajā sezonā vīriešu un sieviešu virslīgas turnīros, tāpat kā abos pirmās līgas turnīros un vīriešu 2. līgā papildlaiks tiks aizvadīts ar samazinātu spēlētāju skaitu.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Elvi līgā vīriešiem par čempioniem kļuva "Betsafe/Ulbroka", pateicoties Kārļa Bulāna vārtu guvumam tieši spēles pagarinājumā.