Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"RSU/Runway" jau divpadsmitā uzvara

"RSU/Runway" jau divpadsmitā uzvara
Gunita Kārkliņa
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šodien viena spēle tika aizvadīta Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīgā. "RSU/Runway" izbraukuma spēlē saspringtā mačā ar 6:2 svinēja uzvaru pār "Irlava/Tukums" spēlētājām. Šī rīdziniecēm bija jau divpadsmitā uzvara.

Spēles rezultātu atklāja laukuma saimnieces, kad precīza bija Zanda Birze (1:0). Rīdzinieces uz šo vārtu guvumu atbildēja ar trīs precīziem raidījumiem irlavnieču vārtos (3:1). Pēc pārtraukuma vēl trīs bezatbildes vārtus guva "RSU/Runway" spēlētājas (6:1). Trešās trešdaļas laikā vienus vārtus laukuma saimniecēm izdevās atgūt (2:6), bet uz neko vairāk šajā mačā viņas nebija spējīgas. Spēle noslēdzās ar "RSU/Runway" uzvaru - 6:2.

"RSU/Runway" galvenais treneris Andris Pīlups portālam Sportacentrs.com pastāstīja: "Spēle mūsu izpildījumā nebija no tām labākajām. Šoreiz mūsu maiņu virknējumi nebija tādi, kā ierasts un kā ir iespēlēti, jo uz šo maču netika dažas spēlētājas. Meitenes šodien nospēlēja ļoti tālu no sava spēju līmeņa, taču uzvara ir izcīnīta un tas, protams, priecē."

"Irlava/Tukums" – "RSU/Runway" - 2:6 (1:3, 0:3, 1:0)

Metienu attiecība:
15:30 (5:9, 4:8, 6:13)
Rezultatīvākās:
"RSU/Runway" - Gunita Kārkliņa 3 (1+2), Diāna Isjomina 3 (1+2).

Šodien notiek arī vīriešu Virslīgas spēles: "Selver/Tahe" uzvarai pietika ar vienu vārtu guvumu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2010-12-18 22:16, pirms 13 gadiem
tikai 6:2, kkas pēdējās spēles rsu nav

     [+] [-]

, 2010-12-19 01:13, pirms 13 gadiem
Autore rakste: "Trešās trešdaļas laikā vienus vārtus laukuma saimniecēm izdevās atgūt (2:6), bet uz neko vairāk šajā mačā viņas nebija spējīgas".
Trešajā trešdaļā 1:0 Irlavas labā un tas saucas, ka "neko vairāk nebija spējīgas"? Laikam autorei nav īsti saprašanas, kas ir kas sieviešu florbolā. Rezultāts spēlei pret RSU ir vienkārši ideāls! Jāpiekrīt RSU trenerim, ka tas nebūt nebija viņa meiteņu labākais sniegums, bet uzvarētājus, kā zināms, neviens netiesā. Tāpēc apsveicu RSU metenes ar uzvaru, bet Irlavas meitenes -- ar lielisko spēli

     [+] [-]

, 2010-12-19 02:32, pirms 13 gadiem
ZandaB - es drizak to teikumu sapratu ta, ka irlavas meitenes neko vairak nevareja glabt spele (ka vairak vartus nevareja iemest)