Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" un "Ķekava" pusfināla sēriju sāk ar pārliecinošu uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" un "Ķekava" pusfināla sēriju sāk ar pārliecinošu uzvaru
Moments no spēles starp "Ķekavu" un "Ķekavas Bulldogs"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgā sievietēm pirmo soli pretī finālam spērusi Kocēnu "Rubene", kas šodien savā laukumā pusfināla sērijas pirmajā mačā ar 11:3 sakāva RSU florbolistes. Rezultatīvākā kocēniešu rindās ar 5 (2+3) punktiem bija Edīte Bankava. Pie uzvaras sērijas pirmajā mačā tika arī FK "Ķekava", kas Lielvārdes novada sporta centrā ar 6:2 pārspēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistes.

Kocēnu "Rubene" pamatus savai uzvarai pusfināla sērijas pirmajā spēlē pār RSU ielika jau pirmajā periodā, kuru uzvarēja ar 7:1. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – pēc Lības Daijas Mikovas metiena rezultāts kļuva 8:1. Pēdējā periodā, kad spēles liktenis jau bija izšķirts, aktivizējās RSU florbolistes, kurām izdevās gūt pat divus vārtus, bet laukuma saimniecēm padevās par vienu precīzu metienu vairāk. Kocēnu "Rubene" varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 11:3, sērijā izvirzoties vadībā ar 1:0. Sērija turpināsies līdz vienas komandas četrām uzvarām, abu komandu nākamā tikšanās jau rīt turpat Kocēnu sporta namā.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Edīti Bankavu, kura ar 5 (2+3) punktiem bija arī rezultatīvākā. Viņas komandas biedrenēm Santai Torsterei, Tatjanai Varšai un Lienei Adamanei pa trim rezultativitātes punktiem. Labākās spēlētājas balvu RSU komandā saņēma Anna Aļošina, kura ar 2 (1+1) punktiem bija arī rezultatīvākā.

"Rubene" - RSU 11:3 (7:1, 1:0, 3:2)

Abu Ķekavas novada komandu pusfināla sērijas pirmās spēles rezultāts tika atklāts jau 47.sekundē, kad "Ķekavu" ar precīzu metienu vadībā izvirzīja Gundega Vancāne – 1:0. FK "Ķekava" pie sasniegtā neapstājās, bet jau pirmās trešdaļas laikā panāca 3:0 sev par labu. 32.minūtē pēc Alīnas Loginas veiksmes uzbrukumā "Ķekavas" pārsvars kļuva jau pavisam nomācošs – 6:0, tiesa, tie bija uzvarētāju pēdējie vārti šajā mačā. Līdz otrajam pārtraukumam "Ķekavas Bulldogs" atspēlēja vienus vārtus (1:6), bet pēdējā periodā vēl vienus, padarot rezultātu kaut nedaudz pieklājīgāku – 2:6. FK "Ķekava" sērijā izvirzījusies vadībā ar 1:0, jau rīt turpat Lielvārdes novada sporta centrā abas komandas tiksies vēlreiz.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīta divu vārtu autore Paula Brunovska. Ar diviem vārtiem izcēlās arī Gundega Vancāne, bet 2 (1+1) punkti Elīzai Elizabetei Bērziņai. Labākās spēlētājas balvu "Ķekavas Bulldogs" rindās saņēma Antra Berkina, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās.

FK "Ķekava" - "Ķekavas Bulldogs" 6:2 (3:0, 3:1, 0:1)

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...