Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Valmiera/BSS" ar pusotru maiņu pieveic "Ķekavas novadu"

"Valmiera/BSS" ar pusotru maiņu pieveic "Ķekavas novadu"
Komanda "Valmiera/BSS"
Foto: www.rsufloorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīgā noslēgusies arī otra spēle. "Ķekavas novads" savā laukumā uzņēma "Valmiera/BSS" florbolistes un rezultatīvā mačā piedzīvoja zaudējumu ar - 7:13. Uzvarētāju komandā ar astoņiem rezultativitātes punktiem (6+2) izcēlās "Valmiera/BSS" līdere Ieva Jurkāne.

Spēles pirmo periodu veiksmīgāk iesāka laukuma saimnieces, izvirzoties vadībā ar 4:0. Tiesa, līdz perioda beigām valmierietes paspēja trīs reizes pārspēt pretinieču vārtsardzi un samazināja rezultātu līdz 3:4. Otrās trešdaļas sākumā "Valmiera/BSS" spēlētājas guva vēl trīs vārtus (6:4), bet līdz perioda beigām abas komandas apmainījās ar vēl ar diviem precīziem metieniem - 8:6. Pēc pārtraukuma valmierietes guva vēl piecus vārtus, bet laukuma saimnieces tikai vienus. Spēle noslēdzās ar pārliecinošu "Valmiera/BSS" uzvaru - 12:7. Jāuzsver, ka valmierietes visu spēli aizvadīja ar tikai astoņām (!) laukuma spēlētājām.

"Valmiera/BSS" galvenā trenere Zeltīte Bankava telefonsarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja, ka spēles sākumā viņas audzēknēm pieklibojusi disciplīna un bijis manāms nogurums no vakardienas spēles. Spēles sākumā Zeltītes audzēknēm bija grūti iespēlēties, bet uz pirmā perioda otro pusi meitenes ieskrējušās un arī guvušas vārtus. Zeltītes audzēknes ir uzvarējušas divcīņās, bet vārti tika zaudēti, aizraujoties ar uzbrukumiem un piemirstot par aizsardzību. Uz jautājumu cik ilgi viņas audzēknes spēlēs astoņu laukuma spēlētāju sastāvā, trenere vismaz pagaidām atbildēt nevarēja.

"Ķekavas novads" – "Valmiera/BSS" - 7:13 (4:3, 2:5, 1:5)

Metienu attiecība:
37:56 (12:18, 13:19, 12:19)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas novads" - Līga Vancāne 4 (3+1), Aija Vancāne 3 (3+0).
"Valmiera/BSS" - Ieva Jurkāne 8 (6+2), Inga Stulpāne 7 (4+3), Madara Rudzīte 5 (1+4), Zane Darša 2 (2+0), Elīna Šarova 2 (0+2).

Šodien jau notikušajās vīriešu Virslīgas spēlēs Ulbrokieši pārliecinoši izrēķinājās ar "Kuršiem", Pastarīšu derbijā uzvarēja "Latgranula/Līgatne", SK "Pārgauja" Jogevā pārtrauca igauņu uzvaru sēriju, bet sieviešu Virslīgas spēlē Māsas Bankavas nodrošināja uzvaru "Rubenei".

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...