Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Māsas Bankavas nodrošina uzvaru "Rubenei"

Māsas Bankavas nodrošina uzvaru "Rubenei"
Zeltīte Bankava (no kreisās) un Edīte Bankava
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīgā noslēgusies pirmā no divām šodienas spēlēm. Komanda "Ķekava/AXA" savā laukumā uzņēma Kocēnu "Rubenes" spēlētājas. Aizraujošā mačā uzvaru ar 5:3 svinēja "Rubene". Pēc šī panākuma rubenietes turnīra tabulā pakāpās uz otro vietu.

Pēc nospēlēta pirmā perioda laukuma saimnieces atradās vadībā ar rezultātu 2:0. Otrās trešdaļas laikā aktivizējās māsas Bankavas un ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī izvirzīja savu komandu vadībā - 3:2. Pēdējā periodā vēlreiz bija precīza Edīte Bankava (4:2), bet tad savā pirmajā spēlē šajā sezonā vārtus guva "Ķekava/AXA" uzbrucēja Lana Kuzņecova (3:4). Mača pēdējās sekundēs, spēlējot skaitliskajā mazākumā, vēlreiz precīza bija Edīte Bankava (5:3), ar šo vārtu guvumu neatstājot pretiniecēm nekādas cerības uz rezultāta izlīdzināšanu. Komandā "Rubene" visus rezultativitātes punktus guva tikai māsas Bankavas - Edīte, Zeltīte un Kristīne.

"Rubenes" galvenais treneris Jānis Dainis telefonsarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja, ka pirmajā periodā zaudētāju lomā viņa audzēknes nokļuvušas tādēļ, ka decembrī komandai bija paredzētas divas spēles, kuras tā arī nenotika. Tas, ka gandrīz mēnesi netika aizvadīta neviena spēle, komandai par labu nav nācis. Pirmajā periodā rubenietes izdarīja astoņpadsmit metienu pa vārtiem, bet ķekavietes tikai septiņus, bet vadībā ar 2:0 atradās "Ķekava/AXA". Nākamajos periodos mettienu attiecība bija līdzīga, bet rubenietes meta precīzāk. Pēdējie vārti tika gūti, spēlējot mazākumā (četras pret sešām), jo "Ķekava/AXA" vārtsargu nomainīja pret sesto laukuma spēlētāju.

"Ķekava/AXA" – "Rubene" - 3:5 (2:0, 0:3, 1:2)

Metienu attiecība:
21:43 (7:18, 8:17, 6:8)
Rezultatīvākās:
"Rubene" - Edīte Bankava 3 (3+0), Zeltīte Bankava 3 (1+2).

Šodien jau notikušajā vīriešu Virslīgas spēlē Ulbrokieši pārliecinoši izrēķinājās ar "Kuršiem".

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  +1 [+] [-]

, 2011-01-09 23:18, pirms 14 gadiem
interesanta spēle bijusi