Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies "Exel" vasaras florbola nometne

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Noslēgusies "Exel" vasaras florbola nometne
Nometnes treneru korpuss
Foto: www.floorball.lv

Pagājušās nedēļas nogalē noslēdzās inventāra ražotāja "Exel" pirmā vasaras florbola nometne, kas no 28.jūnija norisinājās Kocēnu Sporta kompleksā.

Uz vasaras nometne florbolā Kocēnos bija ieradušies vairāk kā 80 censoņi no dažādām Latvijas vietām. Florbola gudrības jaunajiem florbolistiem nometnes laikā sniedz tādi Latvijā pazīstami florbolisti kā Atis Blinds, viņa brālis Andis, Ivars Jēkabsons, Jānis Inģists, arī ”Rīgas Lauvu” treneris Jurijs Fedulovs, Zviedrijas komandas "Endre IF" spēlētāja Anete Šeina, kā arī fizioterapeite Jolanta Tauriņa. Nometnes dalībnieki tika sadalīti apmācību grupās pēc vecumiem un meistarības līmeņiem. Nodarbības risinās katru dienu divos ciklos pa trim stundām ar 15 minūšu pārtraukumiem starp nodarbībām.

Normans Ievenieks, viens no florbola nometnes rīkotājiem: "Pirmās nometnes laikā ieguvām labu pieredzi un nākošgad noteikti šādu pasākumu rīkosim vēlreiz. Taču pirms tam vēl tiksimies „Exel” ziemas nometnē. Vēlamies pateikt lielu paldies mūsu atbalstītājiem - Exel, Saldumu fabrikai LAIMA, kā arī Latvijas Florbola savienībai."

Izmantotie resursi:
floorball.lv
lino.lv