Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Junioru izlase nosargā savu 5. vietu pasaulē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Junioru izlase nosargā savu 5. vietu pasaulē
Latvijas junioru izlase kopā ar līdzjutējiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

5. vietu pasaulē jau kārtējo reizi izcīnījusi Latvijas vīriešu U19 izlase, kas šodien Dānijas pilsētā Frederikshavnā notiekošo finālturnīru noslēdza ar uzvaru pār Slovākijas florbolistiem – 6:1. Par šī mača labāko spēlētāju atzina vārtsargu Sandiju Gabrielu Siliņu. Balvu par godīgu spēles principu ievērošanu gan laukumā, gan ārpus tā saņēma komandas kapteinis Gustavs Griezītis.

Latvieši uz šo spēli devās ar milzīgu pārliecību par saviem spēkiem, bet šoreiz gan laukumā nerādīja tik kvalitatīvu sniegumu, kā līdz šim. Var teikt, ka šoreiz bumbiņa mūsējos ne īpaši gribēja klausīt, tāpēc līdz pat pēdējam periodam uz labvēlīgu iznākumu vēl varēja cerēt arī slovāki.

Pirmajā periodā tika gūti tikai vieni vārti – 13. minūtes sākumā rezultātu atklāja Bruno Beķeris (1:0). 26. minūtē Ralfs Polis latviešu pārsvaru dubultoja (2:0), bet spēles vidū arī pretinieki nodzēsa savu nulli no rezultātu tablo. 2:1 – ar tādu rezultātu noslēdzās otrā trešdaļa. Tikai pēdējā periodā latvieši saņēmās un sāka labāk spēlēt uzbrukumā. Pa bumbiņai slovāku vārtos ieraidīja Roberts Trofimenko un Gustavs Griezītis, bet Markuss Dumpis guva pat divus vārtus, turklāt otros – brīdī, ka mūsējie spēlēja skaitliskajā mazākumā. Latvieši varēja svinēt uzvaru ar 6:1, ceturto reizi pēc kārtas izcīnot 5. vietu pasaulē.

Labākā spēlētāja balvu mūsu komandā pelnīti saņēma vārtsargs Sandijs Gabriels Siliņš, kurš atvairīja 18 no 19 pretinieku metieniem. Divi goli šajā spēlē Markusa Dumpja kontā, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Ralfs Polis un Bruno Beķeris. FairFloorball balvu par godīgu spēles principu ievērošanu gan laukumā, gan ārpus tā saņēma Latvijas izlases kapteinis Gustavs Griezītis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2023-04-29 16:14, pirms gada
Ta nu gan, 4 spēles 5dienās un brauc mājās.