Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

LFS un AVEX sveic izlases labākās spēlētājas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

LFS un AVEX sveic izlases labākās spēlētājas
Balvu saņem deviņu pasaules čempionātu dalībniece Baiba Juruša
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

Novērtējot līdz šim veiksmīgo sadarbību ar Latvijas Florbola savienību (LFS), uzņēmums AVEX kopā ar SONY pārstāvniecību Latvijā bija apsolījis īpašas un vērtīgas balvas tām Latvijas izlases florbolistēm, kuras būs labākās mūsu komandā pasaules čempionātā. Šodien AVEX ofisā (Rīgā, Brīvības 169) notika svinīgs pasākums, kura laikā labākās spēlētājas saņēma solītās balvas.

AVEX sadarbībā ar SONY pārstāvniecību Latvijā katras mūsu izlases spēles labākajai spēlētājai, kā arī tām florbolistēm, kuras kādā no pasaules čempionāta spēlēm guva trīs vai vairāk vārtus ("hat-trick"), pasniedza speciālu balvu no SONY augstākās kvalitātes tehnikas klāsta. Balvas (fotoaparātu, videokameru vai mūzikas centru) saņēma: Santa Torstere (labākā mačā Latvija – Šveice), Aija Kuncīte (labākā mačā Latvija – Norvēģija), Luīze Biļinska (labākā mačos Latvija – Čehija un Latvija – Polija), Diāna Isjomina (labākā mačā Latvija – Slovākija), Lauma Višņevska (labākā mačā Latvija – Zviedrija) un Edīte Bankava (labākā mačā Latvija – Norvēģija).

Par "hat-trick", kas tika gūti mačā pret Polijas izlasi, pie SONY LED televizora tika Līga Garklāva un Luīze Biļinska. Pa tādam pašam televizoram kā īpašo bavu par visa čempionāta laikā demonstrēto sniegumu saņēma visu deviņu pasaules čempionātu dalībniece Baiba Juruša un vārtsardze Lauma Višņevska, kura deva neatsveramu ieguldījumu kopējā rezultātā.

Pasākuma laikā tika apbalvoti arī pasaules čempionāta gaitā notikušo LFS rīkoto florbola konkursu uzvarētāji. Viņiem balvā izlases krekli ar visu spēlētāju autogrāfiem, diviem no laureātiem tika arī SONY fotokameras no AVEX.

Pasaules čempionātā florbolā sievietēm, kas no 7. līdz 15.decembrim norisinājās Čehijas pilsētās Brno un Ostravā, Latvijas izlase izcīnīja augsto 5.vietu.

AVEX(Tavs Audio-Video Experts)

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2013-12-31 10:49, pirms 10 gadiem
Visu cienu latvijas izlases florbola sieviesu ligas viss labakai speletajai!