Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempioni Kocēnos kārtos formalitātes

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pasaules čempioni Kocēnos kārtos formalitātes
Komandu kapteiņu foto
Foto: IFF

Šajā nedēļas nogalē Kocēnos tiks aizvadīts pasaules florbola čempionāta Eiropas zonas 2.kvalifikācijas turnīrs florbolā vīriešiem. Laukumā dosies arī pašreizējie pasaules čempioni zviedri, kuriem gan nevajadzētu sastapties ar lielu konkurenci kādā no spēlēm.

Kocēnos notiekošajā kvalifikācijas turnīrā spēkosies C un D grupas komandas. Ņemot vērā pēdējos notikumus pasaulē, C grupā būs tikai trīs komandas, no kurām neapšaubāmi favorīti ir pašreizējie titula īpašnieki zviedri. Viņiem grupu turnīrā paredzēts krustot nūjas ar rangā krietni zemāk esošajām Ungārijas un Francijas izlasēm, kuras ilgstoši jau nav spējušas kvalificēties finālturnīriem. Tikmēr D apakšgrupā diezgan izteiktu favorītu statusā būs Norvēģijas florbolisti, kuriem gaidāma spēkošanās ar Polijas, Beļģijas un Lihtenšteinas izlasēm.

Līdzīgi kā citās kvalifikācijas zonās, finālturnīram kvalificēsies abu grupu uzvarētājas kā arī labākā otro vietu ieguvēja, kuras savā starpā sacentīsies turnīra noslēdzošajā dienā. Ņemot vērā samazināto komandu skaitu, Kocēnos katru dienu tiks aizvadītas trīs spēles, nevis četras kā tas būs Valmierā un vēl vienā līdzvērtīgā kvalifikācijas turnīrā Itālijā.

EUR2 kvalifikācijas turnīra pirmās dienas spēļu kalendārs

LaiksGrupaSpēleRezultāts
11:00CFrancija – Zviedrija
13:30DNorvēģija – Lihtenšteina
16:00DBeļģija – Polija

  -1 [+] [-]

, 2022-05-25 12:19, pirms 2 gadiem
Kāpēc Zviedrijai jāspēlē kvalifikācijā?

LFF taču nav jāmaksā starptautiskajai federācijai par tiesībām uzņemt šos turnīrus? Drīzāk LFF pienākas finanšu injekcija par tādu labdarību.

     [+] [-]

, 2022-05-25 15:07, pirms 2 gadiem
damokla_zobens_22 rakstīja: Kāpēc Zviedrijai jāspēlē kvalifikācijā?

LFF taču nav jāmaksā starptautiskajai federācijai par tiesībām uzņemt šos turnīrus? Drīzāk LFF pienākas finanšu injekcija par tādu labdarību.
nepārzinu nolikumu, bet ļoti dīvaini, ka zviedriem jāspēlē kvalifikācija. Gan jau nesūtīs arī spēcīgāko sastāvu.