Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Devītā vieta Dānijas florbolistiem

Devītā vieta Dānijas florbolistiem
Foto: Ritvars Raits, eSports.lv

Šodien Pasaules florbola čempionāta spēlē par devīto vietu tikās Dānijas un Itālijas valstvienības. Uzvaru, pēc pārliecinoša snieguma spēles pēdējā periodā, ar 5:2 izcīnīja Dānijas florbolisti.

Lai arī pirmajā periodā daudz aktīvāki bija Dānijas florbolisti, tomēr vārtus prata gūt abas valstvienības un periodu noslēdza pie rezultāta 1:1. Otrais periods pagāja samērā agresīvā spēlē, komandas vairāk rūpējās par savu vārtu drošību, apmainījās ar noraidījumiem, bet pie vārtu guvumiem netika, atstājot visu intrigu uz pēdējām 20 minūtēm.

Trešais periods sākās ar tradicionālu taustīšanos izšķirošās spēlēs, līdz sestajā minūtē vārtus guva Dānijas florbolists Jespers Šovs, panākot 2:1. Trenera mudināti itāļi metās atspēlēties, bet jau pēc sešām sekundēm Amštucs tika noraidīts uz divām minūtēm, kā rezultātā dāņi tika pie vēl trešā vārtu guvuma. Pēc septiņām minūtēm itāļi iekrita uz pretuzbrukumu un Dānijas florbolisti panāca jau 4:1 savā labā. Itālijas valstvienība pieprasīja pārtraukumu, pēc piektajiem dāņu vārtiem, kura rezultātā itāļi vienus vārtus atguva, bet ko vairāk mainīt vienkārši nepietrūka laika.

Pasaules čempionāts florbolā, 13.decembris

Dānija - Itālija
5:2 (1:1, 0:0, 4:1)

Metienu skaits:
21:20

Izmantotie resursi:
wfc2008.cz