Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Grunckis: "Gūsim vārtus, uzvarēsim!"

Grunckis: "Gūsim vārtus, uzvarēsim!"
Foto: Ritvars Raits

Par Latvijas un Itālijas florbola izlašu spēles iespaidiem pēcspēles preses konferencē dalījās abu komandu treneri - Normunds Grunckis un Luka Tomatis.

Itālijas treneris Luka Tomatis: "Psiholoģiski spēlei bijām gatavi, taču spēle pret Zviedriju nepalīdzēja sagatavoties, jo tās spēles līmenis bija mums par augstu. Vārtus zaudējām pēc muļķīgām pašu kļūdām. Mums ir labi spēlētāji, taču meistarībā pietrūkst pavisam nedaudz. Mums bija daudz izdevību, taču nespējām tās izmantot."

Latvijas izlases galvenais treneris Normunds Grunckis: "Ar spēles rezultātu esmu apmierināts, bet ne ar kvalitāti. Zinājām pretinieku, bija jāizpilda spēles plāns, kas sanāca tikai epizodiski. Guvām vairākus ātrus vārtus un spēlētāji sāka mesties uz priekšu, līdz ar to pazaudējām arī savu spēli." Vaicāts par nākamo spēli pret Čehiju, Grunckis uzvarētāju prognozēt neuzdrošinājās: "Čehi šajā čempionātā demonstrē stabilu, labu spēli ar maz kļūdām. Mums svarīgi būs strādāt visas 60 minūtes aizsardzībā un gūt vārtus. Gūsim vārtus, uzvarēsim spēli."

  +7 [+] [-]

, 2008-12-08 14:52, pirms 15 gadiem
Galvenais, lai puisi cinaas ar 100% atdevi. Ja bus nesavtigi un veiksme bus musu puse, tad var sanakt interesanti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2008-12-08 15:44, pirms 15 gadiem
hokeja_specs rakstīja: Gūsim vārtus, uzvarēsim spēli."
----------------
kaaa jau teicu, pret cehiem bus 0:6, pret Zviedriem 0:12... Gruncki, ko tu d***, pec speles jau redzams, ka cits limenis. Ja vartsargs stavees ka Masalskis hokjii pret somiem, tad maybe.. juust maybe, ka jus iemetisiet un uzvaresiet, bet tadas spēles loti reti gadaas.
un pat ja Tev ir taisnība saki to kaut kur citur, šeit visi runā par pozitīvu spēles iznākumu pret itāļiem un cer, ka tiks turpināts tik pat labi kā līdz šim. Lai veicas Latvijai!

Florbolisti arī var kaut ko uzdāvināt Latvijai uz 90 gadu jubileju! Vēlreiz - lai veicas Latvijai!

  +1 [+] [-]

, 2008-12-08 18:57, pirms 15 gadiem
Ja Latvija stradas bez kludam tad domaju ka bus interesanti skatities. Lai gan reali jau neskiet ka vinnes, viniem tomer ir motivacija ka nevienai citai izlasei un tas pieradijas spele pret Zviedriju, tomer majas ir majas.
Bet lai veicas!