Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Normunds Grunckis: "Jāmet iekšā"

Normunds Grunckis: "Jāmet iekšā"
Latvijas izlases galvenais treneris Normunds Grunckis

Pēc Latvijas un Krievijas florbola izlašu spēles pārdomās par aizvadīto sniegumu dalījās Latvijas izlases treneris Normunds Grunckis, kā arī spēles labākais spēlētājs Latvijas izlasē Atis Blinds.

Normunds Grunckis: "Mums šī bija pirmā spēle, savukārt krieviem jau otrā un viņi jau bija izjutuši spēles garšu. Tā kā Krievijas izlase vakar aizvadīja spēli ar Čehiju, šodien vēlējāmies izmantot ātru spēli. Krievijas izlasei bija laba aizsardzība, kā arī spēles disciplīna. Tāpat jāuzslavē Krievijas izlases vārtsargs Sergejs Proņakovs. Tieši viņš neļāva mums gūt vārtus, kā rezultātā spēle izvērtās nervoza. Ar Latvijas sniegumu gan esmu apmierināts, jo galvenais uzdevums pirmajā spēlē bija uzvara."

Vaicāts par iespējamajām izmaiņām, kas veicamas pirms rītdienas spēles, Latvijas izlases treneris bija lakonisks: "Izdevību mums netrūka, jāgūst tikai vārti. Ja ātri gūsim vārtus, spēlēt būs daudz vieglāk."

Par labāko spēlētāju atzītais Atis Blinds: "Bijām nervozi, tādēļ par simts procentiem neparādījām to, uz ko esam spējīgi. Mēs noteikti vēlamies parādīt savu labāko spēli pret Čehiju, bet pirms tam jāpārspēj arī Itālija. Pārspēt čehus ir mūsu sapnis, taču mēs apzināmies, ka Čehija šobrīd ir labāka."

 +10 [+] [-]

, 2008-12-07 15:01, pirms 15 gadiem
nja tik daudz izgajiennu un momentu nerealizeti
bet malaci kad wineja
Slēpts komentārs: munkinshh

  +3 [+] [-]

, 2008-12-07 16:43, pirms 15 gadiem
Pārspēt čehus ir mūsu sapnis nu lai jau izdodas piepildit sapni

  +2 [+] [-]

, 2008-12-07 17:33, pirms 15 gadiem
rolis01 rakstīja: nja tik daudz izgajiennu un momentu nerealizeti
bet malaci kad wineja
mazakuma vien tris izgajieni 1 pret 1

  +3 [+] [-]

, 2008-12-07 18:17, pirms 15 gadiem
Sodien letinnni salika krievus gan ar slidaam gan bez slidaam!!