Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Otrajā spēlē minimāls zaudējums

Jānis Pārums

Otrajā spēlē minimāls zaudējums
Pirmo vārtu autors Ingus Laiviņš
Foto: Frank Nordseth

Demonstrējot jau daudz labāku sniegumu nekā dienu iepriekš, Latvijas vīriešu izlase šodien Oslo pašā spēles izskaņā tomēr bija spiesta atzīt Norvēģijas valstsvienības pārākumu - šoreiz ar 3:4.

Pirmās trešdaļas vidū rezultātu latviešiem atklāja Ingus Laiviņš, savukārt īsi pirms trešdaļas izskaņas Latvijai pārsvaru dubultoja Jānis Jansons.

"Šodien spēli iesākām jau daudz labāk, jo puišiem bija nepieciešams laiks, lai pārslēgtos no Latvijas čempionāta ātrumiem uz Norvēģijas izlases piedāvāto tempu," veiksmīgo spēles sākumu Latvijas Florbola savienības mājaslapā floorball.lv komentēja izlases treneris Jānis Kārkliņš.

Otrās trešdaļas vidū norvēģi ar veterāna Villija Fauskangera un Tomija Midtsvēna pūlēm rezultātu līdzsvaroja. Pēdējās trešdaļas vidū Atis Blinds atkal vadībā izvirzīja latviešus, taču nepilnas trīs minūtes vēlāk Andreass Sletens atkal panāca neizšķirtu. Izšķirošos vārtus norvēģi guva jau skaitliskajā vairākumā.

Izlases treneris Jānis Kārkliņš atzina, ka vakar bijis nepieciešams laiks, lai aprastu ar krietni ātrāko spēles tempu un piebilda, ka otro spēles pusi jau dienu iepriekš latvieši nospēlējuši kā līdzīgs ar līdzīgu, kas bijis redzams arī pēc izdarītajiem metieniem.

"Šodien pārliecinoši spēlējām jau no paša spēles sākuma. Tāpat spēlētāju pārliecību vairoja Mārtiņa Krūma lieliskais sniegums vārtos. Uzvaras vārtus norvēģi guva vairākumā, kur, iespējams, nevajadzīgi noteikumus pārkāpa Artis Raitums," piebilda treneris.

Tāpat Kārkliņš atklāja pēdējā mēneša sagatavošanās posma plānus: "Atlikušā mēneša laikā, iespējams, aizvadīsim vēl vienu pārbaudes spēli. Ja tā notiks, tajā spēlēs jau galējais izlases sastāvs. Pagaidām uz jautājuma zīmes ir divas, trīs pozīcijas. Jau nākamajā nedēļā divas izlases maiņas dosies uz studentu pasaules čempionātu, kur gaidāmas tikpat sīvas spēles."

Latvijas vīriešu florbola izlases galvenais treneris arī piebilda: "Svarīgi, ka ieguvām pārliecību, ka varam cīnīties ar tik meistarīgām komandām".

Pārbaudes spēle vīriešiem

Norvēģija – Latvija 4:3 (0:2 2:0 2:1)
Vārti: Midtsveen 2, Fauskanger, Sletten - Laiviņš, Jansons, Blinds

Izmantotie resursi:
floorball.lv
floorball.org
innebandy.no

  +1 [+] [-]

, 2008-11-02 19:11, pirms 16 gadiem
cieniigi...

  +1 [+] [-]

, 2008-11-02 19:59, pirms 16 gadiem
Prieks par Ata Blinda atgriešanos!