Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Rīgas Sporta naktī arī šogad florbola turnīrs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

1.jūnija vakarā vairākās galvaspilsētas vietās sāksies otrais "Rīgas Sporta nakts" pasākums. Tieši tāpat kā pirms gada, arī šoreiz sacensību programmā paredzēts florbola turnīrs, kas notiks pie Kongresu nama.

Florbola sacensības, kuras organizē Latvijas Florbola savienība, sāksies 1.jūnijā pulksten 17.00 un norisināsies laukumā pie kongresu nama. Komandas būs sadalītas četrās vecuma grupās: ZU17 (spēlētāji, kuri dzimuši 1995.gadā un jaunāki), V17+ (spēlētāji, kuri dzimuši 1994.gadā un vecāki), M17 (spēlētājas, kuras dzimušas 1995.gadā un jaunākas), S17+ (spēlētājas, kuras dzimušas 1994.gadā un vecākas). Katrā komandā var būt ne vairāk kā četri spēlētāji, spēlētāju skaits laukumā 3:3, spēles notiks uz maziem vārtiem un bez vārtsargiem. Spēles laiks: 2x10 min. (neefektīvais laiks).

Kopējais komandu skaits – 16. Katrai komandai līdz 2012.gada 31.maijam pulksten 17.00 jāiesniedz oficiālais pieteikums, nosūtot to uz elektroniskā pasta adresi: info@floorball.lv vai pa faksu: 67473014. Kopā ar pieteikumu jānosūta arī kvīts par dalības maksas pārskaitījumu. Dalības maksa V17 grupā ir Ls 9 no komandas, pārējās grupās – Ls 7 no komandas. Komandām, ierodoties uz sacensībām, jāreģistrējas sacensību sekretariātā, uzrādot katra spēlētāja personu apliecinošu dokumentu. Visām formalitātēm jābūt nokārtotām līdz pirmajai spēlei, pretējā gadījumā komandas dalība turnīrā nav iespējama.

Apbalvoti tiks pirmo trīs vietu ieguvēji katrā vecuma grupās. Balvas sadarbībā ar sponsoriem nodrošinās sacensību rīkotāji. Informācija par sacensību norisi tiks publicēta LFS oficiālajā mājas lapā floorball.lv.

Florbola turnīra nolikums un pieteikuma anketa: ŠEIT

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2012-05-29 21:47, pirms 12 gadiem
cerams , ka To nakti varēs apmeklēt Rīgas Sporta Pili!