Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Drīz startēs Latvijas Augstskolu florbola līga

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Lai arī jaunais mācību gads jau rit pilnā sparā, augstskolu florbols ir gatavs priecēt visus studentus. Arī šajā mācību gadā visām augstskolām būs iespēja sacensties florbola laukumā Latvijas Augstskolu florbola līgas (LAFL) ietvaros. Triju priekšsacīkšu posmu astoņas labākajām komandas finālposmā cīnīsies par medaļām.

Pirmais posms notiks 11. decembrī kā ierasts - Rīgas Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas ielā 6b). Augstskola, kura izcīnīs pirmo vietu, ne tikai nodrošinās dalību finālposmā, bet arī iegūs Latvijas XXII Universiādes kausu. Līdz ar to jau pirmajam posmam ir dubulta nozīme.

Savukārt 16. decembrī turpat Rīgas Olimpiskajā sporta centrā spēkiem mērosies sieviešu komandas, kuras cīnīsies par uzvaru Latvijas XXII Universiādē.

Aizvadītajā sezonā, kura bija pirmā līgas pastāvēšanas vēsturē, pirmo vietu izcīnīja RTU komanda, kura finālā apspēlēja LU. Savukārt trešo vietu, izcīnīja LSPA komanda, kas apspēlēja lielākā pārsteiguma autorus - Ventspils Augstskolas florbolistus.

Sadarbība ar Latvijas Florbola savienību paredz, ka ikviens spēlētājs tiks licencēts. Šogad visa informācija par līgu tiks atspoguļota arī Savienības mājas lapā, kur katrs interesents varēs sekot līdzi savas augstskolas komandas gaitām vai arī kādam spēlētājam individuāli.

Labākie spēlētāji tiks apbalvoti ar "Salming" sagatavotajām balvām.

Sacensības, sadarbībā ar Florbola Attīstības aģentūru (FAA) organizē un vada Latvijas Universitātes Sporta servisa centrs (LUSSC) un Latvijas Florbola savienība.

LAFL Nolikums pieejams ŠEIT

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +2 [+] [-]

, 2011-11-22 22:31, pirms 13 gadiem
šo kausu RTU priekš sevis uzstaisīja?

     [+] [-]

, 2011-11-23 00:53, pirms 13 gadiem
Nju jā RTU profus diemžēl nevienai augstskolai nepārspēt.

Žēl, ka vairs nemācos augstskolā..nevarēshu piedalīties.

     [+] [-]

, 2011-12-13 11:21, pirms 13 gadiem
Artis39 rakstīja: Nju jā RTU profus diemžēl nevienai augstskolai nepārspēt.

Žēl, ka vairs nemācos augstskolā..nevarēshu piedalīties.
Haa..un diezgan pārliecinoši LU uzvarēja RTU