Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Eiropas Čempionvienību kausa finālu tiešraides Vidzemes TV

Andrejs Siliņš

Eiropas Čempionvienību kausa finālu tiešraides Vidzemes TV
Foto: Mārtiņš Šults

Eiropas Čempionvienību kausa finālcīņas florbolā šodien translē Vidzemes televīzija (VTV). Vidzemes televīzija ir skatāma Lattelecom digitālās virszemes televīzijas bezmaksas paketē, vairāk nekā 10 kabeļtelevīzijās Vidzemes novados un internetā: Vidzemes TV Komentē Jānis Dainis.

Pulksten 15 paredzēts lielas fināls sieviešu komandām, kurā tiksies "IKSU" no Zviedrijas un Šveices "Piranha Chur". Gan zviedrietes, gan šveicietes līdzšinējās spēlēs izcīnījušas tikai uzvaras. "IKSU" apakšgrupas spēlē tikās arī ar mūsu "Rubeni", ko pārspēja ar 7:0, kas, ņemot vērā abu komandu atšķirīgo meistarības līmeni, Latvijas čempionēm bija labs rezultāts. Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā 5. – 8. vietu ar 8 (3+5) punktiem dala "IKSU" uzbrucēja Andrea Gidlunda un "Piranha Chur" spēlētājas Mirca Anderegga un Korina Rūttimana.

Pulksten 18 lielajā vīriešu komandu finālā piedalīsies zviedru "Storvreta IBK" un čehu "1.SC WOOW Vitkovice". Zviedri nepārliecinoši aizvadīja apakšgrupas spēles, kur tikai ar 5:4 pārspēja Šveices "SV Wiler-Ersigen", ar 15:5 sagrāva pastarīšus – igauņu "SK Augur", bet ar 6:7 piekāpās šodienas pretiniekiem – Čehijas čempioniem. Savukārt čehi līdz šim nav zaudējuši nevienā spēlē – viņu kontā vēl uzvara pār igauņiem ar 8:3 un neizšķirts mačā ar šveiciešiem (2:2). Rezultatīvāko saraksta otro vietu ieņem čehs Milans Tomašiks ar 10 (3+7) punktiem, bet no zviedriem līdz šim vislabāk veicies Henrikam Stenbergam, kuram 8 (5+3) punkti un dalīta 5. vieta.

Jau informējām, ka visas turnīra spēles var redzēt arī internetā video tiešraidēs: EFC 2010